Höstens crush!

Jag fattar som inte. Såna tjejer som jag tyckt varit jävligt äckliga tidigare, aa dom har jag tyckt varit rätt okej nu under hösten. Och det är EMOCHICKS! Fattar inte vad jag ser hos dom! Jag menar, det är ju inte helt hundra friskt att skära sig i händerna direkt man kommer hem från stan bara för man inte fått göra det på en hel förmiddag? Eller?
Behöver inte vara emo utan ska bara se allmänt missanpassad ut typ!

Som Abby i NCIS! Hon tycker jag är skitsexig!


It's complicated, it always is, that's just the way it goes



Kolla kroppen på den tjejen asså! Gimmeeeeeeeee!


So long fuckaz

Till alla

Svenssons... Fyfan om jag blir som er när jag är 30! :( Helt seriöst så är ett självmord inte långt borta då, det är ju ett som är säkert! Jag tänker inte rulla i en volvo kombi. Nej, jag ska ha en fet mercedes med tonade rutor, kommer bara kunna sitta två pers i den, MAX.
Som alla förstått nu så börjar det smyga sig på en liten åldersnoja, visst jag har åtta år kvar till 30, men ändå asså. Tiden går fort när man har roligt, och jag njuter verkligen av mitt liv så det kommer ju bara rusa iväg för mig.

Har fastnat i skiten tott nu. Jag vill verkligen ta mig ur men det går inte, jag är inte stark nog. Det jag pratar om är Café World på Facebook, det är ett skittrist spel, seriöst, APTRÅKIGT! Men kan inte sluta ändå helt enkelt, haha det går bara inte.



This is what I Want!