Resa någonstans?

Är ledig i en hel vecka från mellan 13 - 21 aug, och funderar starkt på fara iväg någonstans, frågan är bara var?!
Det är så himla mycket man vill göra, och så lite som man egentligen gör, egentligen borde jag åka utomlands där, men tror jag får det svårt att få med någon just mellan dom där datumen.
Vilket känns väldigt trist..
Men bara jag får komma bort från Skell, om än för ett litet tag, så känns det solklart värt det!
Funderar på Sthlm då också, har alltid blivit fel när jag ska dit och hälsa på, men den här veckan funkar det iaf för mig..

Skulle kunna heta "saker som är okej"

Då skulle jag kunna sätta upp hela helgen! Var en grymt trevlig helg, den bästa på sjukt sjukt SJUKT länge, lätt sedan jag började med taxi iaf!
Var i Piteå i fredags, dock ville inte Johan med för han ansåg att "bowling var roligare..........." snälla någon, hur tänker människan asså?! Bowling går som göra precis när man vill, jag ska typ fara och göra det imorgon i min ensamhet efter jag jobbat, och det bara för att visa att jag har rätt i och med att det går göra när som helst! Haha!

Lördagen jobb, visst det hade varit roligare
ifall man festat då med, men men.. Var riktigt trevligt att jobba, jag gillar verkligen mitt jobb, känns väldigt skönt att kunna säga så faktiskt.
Sen ikväll var det filmen Braveheart med David, Jensa och sist men inte minst Kim & Lina. SJUKT LÅNG film, tur för den att den är bra, jag hade seriöst börjat skära mig i handlederna av att sitta och se en tre timmars film som suger...

Sitter och kolla igenom mobilen nu, varför har
man kvar massa nummer man VET att man aldrig kommer att prata med igen?! Är det för att man ska veta att det är dom som ringer, så man inte råkar svara? Eller? Konstigt det där, jag måste verkligen rensa upp den känner jag..

Saker som inte är okej!

Det här inte okej:

Norskor/norskar, kort och gott, folk från Norge är inte okej.

Folk som kräks i bilen.

Att torka upp spya, inte ens sin egen, tänk då andras.

Att vara allmänt störd.

Fula personer.

Att bowla istället för att åka till pdol, DET ÄR INTE OKEJ ASSÅ! :P





INTE OKEJ!



OKEJ!

Negg negg negg

Ska snart hoppa i säng, måste bara fika lite grann, kommer nog även se något vänner avsnitt tror jag.
Ikväll så sög det stenhårt på att jobba! Det var en norsk idiot som spydde i bilen..
Är det någon fler än mig som tycker man kan banna alla från Norge? Helt enkelt sätta upp något liknande som kinesiska muren, fast svenska muren då vill säga.

Hoppas verkligen på att det är bra väder när jag vaknar kring 12 tiden,
blir då att antingen glida med gummibåt i älven, eller att åka iväg och bada någonstans. Har badat förvånansvärt lite faktiskt den här sommaren.

Ps. Återigen, oj vad jag hatar norskor just nu. Särskilt hon som spydde i bilen....

Förövrigt så var det en person som påstod att det här
var årtusendets bästa sommar (vädermässigt) kontrollerade det snabbt med solgurun från Ursviken, som sa att det inte var det. Säger hon det så är det så, iaf med vädret, allt annat går ju diskutera... Som vanligt så satt jag bara och höll med om det där med vädret, "givetvis var det här den bästa sommaren" och blablabla... Tänkte för mig själv när jag satt där och var inställsam, att "varför gör du det här Krille, du bryr dig ändå inte om vad den här personen tycker om dig"
Jag kom aldrig fram till något bra svar, inget svar överhuvudtaget faktiskt.

Godnatt nu, blev så trött så ser alla vänner avsnitt imorgon istället.
Hoppas folket hade det kul ute ikväll!=)
Sov gott everyhopa!

"DET ÄR INTE FREDAG I MORGON" / Kim Öström, hos David i vintras.

Hahaha det här var lite kul faktiskt. Håller på med ett test på facebook "vilken drog passar dig" sen är det en bild på Andreas Kleerup. Hahaha klockren!

Det är inte okej asså!

"Unitedsupportern Claudia Thomas döpte sin son till Tevez Thomas.
Fyra timmar senare skrev argentinaren på – för Manchester City.
– Alla i min släkt är Unitedsupportrar, jag vet inte vad de kommer att säga om det här, säger Claudia Thomas.
Manchester United-supportern Claudia Thomas bestämde sig för flera månader sedan att döpa sin son efter sin favoritspelare i klubben.
Den 20 juni tackade Tevez nej till Uniteds kontraktsförslag, men Thomas bestämde sig för att inte ändra namnet. Hela släkten håller på United Måndagen den 13 juli föddes så Tevez Thomas på St. Marys sjukhus i Manchester. Fyra timmar senare kom så chockbeskedet: Carlos Tevez hade skrivit på för Manchester City.
– Alla i min släkt är Unitedsupportrar, jag vet inte vad de kommer att säga om det här, säger Claudia Thomas till Manchester Evening News."

Haha seriöst, vem i hela världen bryr sig om att Carlos Tevez bytte lag, det var väl ganska väntat när han med all tydlighet visade att han inte ville förlänga, då är det ju bara ett par bra dumma idioter till föräldrar som fortfarande vill döpa sin son efter honom....
Typ som om jag skulle döpa min son till Judas, eller varför inte Lucifer. Lucifer är typ ändå ett snyggt namn, om man bara tänker på det som namn, inte vad det står för osv.. Jag ska nog styra upp mina val av namn känner jag...

Godnatt på er, oj vad det ska sovas nu!

Oj det här var tungt!

Är såååå trött nu ska alla veta! Slutar inte jobba förrän kl 7.00 heller så... :S


Det är så fel!!

Idag kom det då påtal, ÅTERIGEN. Fula och snygga personer som mixar sig.. Det var någon i taxin som sa det, och jag hakade på direkt för det är ju verkligen så. Vi kom fram till att det finns två typer av människor som är skapta för varandra, det är emon, och riktigt biggisar.

Annars var det en väldigt rolig kväll att jobba rakt igenom faktiskt, idag var verkligen alla skithärliga! Var dock smått drygt att jobba från 14.30-02.30, men men, någon var ju tvungen att göra det med.
Så grymt hungrig nu, tror jag ska gå och ta lite tårta som är kvar sedan Pontus fyllde år. Igår fyllde han 17 år, nu är det bara ett år kvar innan han kommer göra gatorna (ännu mer) osäker att gå på. Det räcker inte med att han har en moped som går över 80 blås, nej nej, nästa år det väl en bil som går 300 på tvåan...
Hoppas det blir så, då måste storebror testa den känner jag!

Ps. Det är liiiite äckligt när gamla berättar hur snygg man är.

Peppen stiger i samband med att det blir närmare och närmare

Näe, skojar bara. Jobba 12 timmar är nog inte det roligaste jag vet.  En av gårdagens bästa var ändå att jag slapp ge Johan Toan en femhundring. Är väldigt glad att jag fick behålla den. Men det var en kul utmaning....

ZLATAN KLAR FÖR BAECELONA?!?!?!
OJ vad jag hoppas att det verkligen är så! Så djuriskt nice asså! Shit äntligen får han spela med ett lag som kan vinna stora titlar. Kommer bli grymt kul att följa Zlatan i spanien, plus att det blir skönt att slippa se på Serie A. Tycker verkligen inte dom spelar rolig fotboll. Finns riktigt många duktiga spelare, men seriöst. Det finns  en anledning till att det var miljontals år sedan något italienskt lag vann något stort. Nej, jag har inte glömt bort att Milan smålyckats...



Vet att du gillar det här Kim!

Bio!

Var på bio med Kim och Lina ikväll. Vi såg Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser. Jag tycker det var en riktigt riktigt bra film, en som jag lätt skulle kunna se på bio igen.
Jag har mer eller mindre alltid haft lite svårt för svenska filmer. Men nu i slutet har det kommit en del väldigt bra faktiskt. Nya Beck filmen som kommer, det är en solklar bio på den med! Svenska polisfilmer har överhuvudtaget blivit väldigt bra, vi har ju Wallander, Beck, och även dom här filmerna med Johan Falk (Bla "Noll tolerans, Livvakterna och Den tredje vågen" Läste på någonstans att det skulle komma sex nya filmer med Johan Falk i huvudrollen, med den här jag var på ikväll, som första av sex. Så det bådar väldigt gott måste jag säga.

Om GSI - Gruppen för Särskilda Insatser
Efter ett fem år långt förordnande som polis på Europol i Haag flyttar Johan Falk tillbaka till sin hemstad Göteborg.
Han har fått en tjänst på en framgångsrik liten specialenhet, GSI - Gruppen för Särskilda Insatser, som punktmarkerar den grova organiserade brottsligheten. Men Johan har problem, hans familj flyttar inte med honom hem.
Saknaden efter familjen, som inte flyttar med honom hem, gör att Johan ser GSI som ett substitut, där all hans vakna tid fokuseras på att fånga brottslingar. Den lilla specialstyrkan uppnår förvånansvärda resultat där andra enheter fullständigt misslyckas.
Men frågan är hur GSI:s relation med de kriminella i den brutala undre världen ser ut.
Långsamt öppnas Johans ögon för en värld han inte trodde fanns.


Nu var det inte riktigt lika stek längre

Börjar vara riktigt riktigt trött nu. Kvällen började med att man bara tog det lugnt uppe på taxistationen och tänkte "shit vilken lugn kväll det här kommer bli..."
Men oj så fel man hade! Kört som aldrig förr nästan.

Jag såg förövrigt att jag fått punktering innan jag skulle börja?! IGEN!! Var en sten som hade fastnat i däcket.. Det känns som jag har sjukt mycket dålig karma över mig asså...




Störtskön låt! =)

Kung!

Hahaha asså kolla den här videon!
Det är norska dolda kameran. Haha, asså stackars tjej.
Det är en tjej som är barnvakt åt en unge, ungen vill då busringa, han ringer 112 och säger att det är en bomb på tågstationen. Hahahaha kolla hela så förstår ni!


SHIT SÅ GALET!

Läste på aftonbladet att i BÄSTA fall (aa ni läste rätt) så kommer ca 400.000 svenskar att bli smittade av svininfluensan.
Och det var om vaccineringen kommer igång snabbt, och om smittspridningen var låg. Om det vaccineringen skulle dröja, och smittspridningen vara hög, då räknades med ca 5 000.000. (FEM MILJONER?!)
jag blev typ helskakis, för jag svär att med min otur så kommer jag få den först av alla, sen kommer jag vara den som smittar ner mina friends..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5508843.ab
Läs själva och blir grymt besvikna.

SOOOOL!

Bättre väder får man leta efter! Ha så kul i umeå idag fuckers..
Själv måste jag verkligen styra upp ett bad idag, tänker inte sitta inne framför datorn och ruttna. Falkan, boviken, eller något annat? Någonstans där kommer jag hänga.
Bäst att gå och göra lunch.


Varför blanda fula och snygga?

"dags för mig o gitta från lägenheten men först alltid en dusch inte lukta usch"
STRESSSSS!

Satt faktiskt och tänkte på hur sjukt det är i skell. Eller om det är så överallt? HUUUR kan snygga personer se något i fulingar?! Det är för mig ett under! När man går på stan så ser man alltid någon snygg person, som givetvis håller handen med den fulaste den hittat! Varför? Visst, insidan osv..
Men seriöst,man dras inte till en ful person för att man tänker "Amen hon/han kanske har en fin insida"

Rickard, du vet alla gånger vi gått och diskuterat det här.  Jag tycker det är så sjukt och det stör mig faktiskt riktigt mycket ibland!
När man kanske känt varandra ett tag och så, aa då kan jag fatta att dom går och håller handen och är tillsammans osv osv.. Men vad ser man för första intryck hos en mindre snygg?!
(titta så fint det där blev "mindre snygg")

 

Random fuling plus random snygging. Ni kan ju själv se vem som är vem..

Jag såg på mig själv, and fell in love!

Asså det kan bara inte vara jag som blir peppad när man ser den här?! =D






Party on fuckerz!

Fredag - backstabbarnas dag?

Sådär, då har man sett den filmen.
Var väl ingen höjdarfilm direkt, men funkade absolut. Visst då Zemen? Nej just ja, hon sov sig igenom hela filmen. Vet inte om det beror på mig eller filmen, vi säger filmen tycker jag... :P

Nästa film jag vill se är faktiskt filmen -Johan Falk- eller heter den så ens?
"Hann" faktiskt aldrig cykla in till stan idag med mobilen, tar det imorgon när jag slutat jobba istället tror jag.
Vill ju verkligen ha igen den någon himla gång, oh vad jag betala mycket pengar för den där, speciellt med tanke på att jag inte använder den ens!




Det här är en film jag jätte gärna vill fara och se!
Någon som kan tänkas följa med?


Vad skulle man göra

Om man inte var en tidsoptimist?!

Ska på bio och se nya Terminator filmen, den börjar 21,15, och jag sitter här och har inte ens duschat än.
http://www.sf.se/filmer/film/10002915/Terminator---Salvation

Ledig! =)

Så skönt det hade varit om det var sol! Är ju ledig idag och allt.

Men men, nu är det ju inte det. Så därför ska jag in till stan och göra lite ärenden.
Team Sportia ringde mig nyss och berättade vad det skulle kosta att laga min cykel, 550 kr. Ska hädanefter bojkotta den där mardrömskorsningen. Haha eller iaf cykla där när ingen bil är i närheten!

Var på premiären av sommaronsdagar på Station 8 igår, var ändå okej med folk.
Hade vädret varit bättre tror jag fler hade kommit också. Haha så sjukt det var asså! Det enda jag drack var en drink, och en shot. (OJ vad shoten smakade!!!) Men vet ni, gissa vem som kände av det... När jag kom hem så kändes det precis som efter en "riktig" utekväll när jag gick uppför trapporna.

Stan stan stan
In och lämna in mobilen (Ja, IGEN Kim). Lämnade in den för tre veckor sen typ för luckan var helt efterbliven, när jag fick igen den så funkade den inte alls. Alla mina senaste mobiler har krånglat så in i h-e, fattar inte vad problemet är, snart börjar jag känna att "hmm, det kanske är mig det är fel på"
Hahahahah näe vad tänkte jag på där asså! Såg mig själv i spegeln och såg då att det inte kunde vara mig det var fel på!

Dagens hot
Att man cykel snart är klar
plus att jag är LEDIG!=)

Dagens not
Solen som lyser med sin frånvaro!
Plus att jag är för lat för
att orka kliva upp rikitigt än...



När den väl börjar funka så ska
den aldrig få gå sönder igen!



Michael Jackson

The Dangerous Tour på fyran.

Säga vad man vill om Michael Jackson,
men OJ vad han kunde göra musik den killen! När jag skriver det här så är det låten Smooth Criminal.
Kommer alltid vara ett fan av Michael Jackson, gillar verkligen hans musik så himla mycket. Det är nog låtarna som lättast fastnar i min skalle. På ett bra sätt! Haha, kände jag var tvungen att skriva det med.





För mig är han tidernas bästa artist
vet inte vem som kan påstå annat.
R.I.P


Stadsfesten

Var riktigt kul, träffade väldigt mycket folk som man inte träffat, antingen på sjukt länge, eller som man träffade för första gången där. Kul var det iaf!

Sett Beck nu ikväll, oj så bra dom filmerna är. Beck - Kartellen.
Som den heter den som gick ikväll, den har jag ju sett förr. Men med Beck så gör det ingenting att man sett filmen förut, tycker dom är lika bra varje gång.

Måste berätta om dagens vurpa asså.. Ojojoj vad jag ramlade, så sjukt pinsamt det var!
Ni vet den här kaplankorsningen? Där man svänger upp till Erikslid och det?
Aa den iaf, dom upp till E-lid hade också grönt, och då ser jag en bil i när jag är mitt emellan övergångsstället, ni vet där man trycker för att få grön gubbe osv, jag tänker bara "ohh fuck no!" och sen nyper jag i bägge bromsarna..... SMACK så ligger jag ner på asfalten, flög över styret som en liten fjäder asså!

Det där hade aldrig hänt om inte Kim hade pushat mig till stordåd, jag sa att jag skulle vara hos han om 25 min, skulle bara borsta tänderna, tar 20 min och cykla, så när jag hade gjort det och gick tillbaka till datorn sa han att det var 13 min kvar, jag hade klätt på mig med, så jag bara " shit asså!" sen skrev jag att han skulle smsa mig när tiden var ute så skulle vi se hur långt jag hann.. Har nog aldrig cyklat sådär fort någonsin tror jag.. Haha min stackars cykel måste nu lämnas in på Team Sportia.. Tänk om det blir en följetång liknande alla mina mobiltelefoner, lämnas in, hämtas ut och sen lämnas in någon månad senare....



Det finns nästan ingenting jag hatar mer än klantiga målvakter!!