Är hela Michael Jackson´s död fejkad?

Titta bilderna och döm själva.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5447370.ab

Snacka om drygt.
Jag är så djuriskt trött efter jobbat idag, for hem och tog en powernap på tre timmar, helt klart värt varenda minut!
Nyss käkat också, nu blir det stan och lämna redovisningen, sen ringa Kim och höra om dom tagit sig iväg någon gång.

Jag har kommit till insikt

Jag är verkligen fylld av dubbelmoral. Eller är jag det? Avgör själva.
Såhär är det iaf, när jag jobbar så håller jag med i stort sett varenda en som säger något. Även fast jag tycker helt och hållet tvärt om. Det är bara för jag orkar verkligen sätta mig in i en diskussion med dom oftast konservativa äldre personerna.
Som idag tex. Det var en som tyckte att det inte var någon riktig sommar eftersom det var inga konserter på folkparken. För det fanns tydligen förr när allting var så mycket bättre... Då var ju min självklara fråga som jag höll tyst med "fanns det verkligen någonting i hela världen som var bättre förr? Ja, förutom att du kunde gå utan en himla rullator och behöva färdtjänst......"

Men tillbaka till folkparken. Då frågade jag om det var länge sedan det var konserter där, med tanke på att jag ändå är 22 år och jag har aldrig hört talas om att det har varit riktiga konserter på folkparken, vet att dom brukar ha dans ibland, men konserter? Tänkte väl att hon svamlade eller något..
Vet ni när det var konserter där? FÖR MINST 25 ÅR SEDAN?! Snälla nån! Gå vidare och släpp folkparken, förmodligen sög det stenhårt med tanke på att dom slutade ha det!
Deras enda publik var väl hon, och när hon inte kunde gå längre så tappade dom 100% av pubilkintäkterna..

Oj vad diskriminering det är i Skellefteå Taxi AB!
Tjejerna får ha kjol på sommaren, det är helt okej tänkte jag. Men då tänkte jag ju att vi killar skulle få ha skjorts med, men nej, verkligen inte, det är tydligen helt otänkbart!
Okej why? Är det inte oftast ni tjejer som skriker efter jämställdhet? Men när det väl är ni som är gynnade, så är det tydligen helt okej?




Så djuriskt nice!

Igår var softaste dagen på länge. Var med Kim och badade i sjöbotten, och det var niiiiiiice, förutom att jag typ bränt sönder ryggen, kände det när jag jobbade senare under kvällen..

Idag blir en rätt chill dag med, glider i gummibåt längs älven fram till middagstid typ då jag måste åka iväg och jobba.

VILKA SÅG FOTBOLLEN IGÅR?! Syftar på u 21 så klart.
OJ oj oj  vilken match, så trist att dom skulle förlora på straffar. När dom började vändningen så kändes det exakt som Milan - Liverpool, ni vet Champions League finalen i Istanbul. Milan ledde också med 3 - 0, Liverpool hämtade upp, och vann sedan på straffar. Så fruktansvärt liknande det här var!

Nu är det bara hoppas att Lagerbäck rensar upp i A landslaget och plockar in någon från u 21 istället, så kanske det finns en möjlighet att ta sig hela vägen till ett nytt slutspel, annars ser det lite småmörkt ut ju nu för dom.

Iväg och hämta mobilen nu, känner mig som årets jon när man inte har den, så grymt handikappad man blir!

Dog Michael Jackson av överdos?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/michaeljackson/article5438527.ab
Läs artikeln så förstår ni kanske vad jag menar.


Snacka om sjukt!

En kompis berättade för mig tidigare under kvällen att Michael Jackson var död.
Jag trodde henne inte alls först, bad då Kim kolla text-tv, och jo, mycket riktigt. Där stod det, svart på vitt. "King of pop är död" Jag själv är ett fan till Michael Jackson, jag tycker att han gjorde grym musik! Så fruktansärt sköna låtar han har.
Jag tycker det här är en stor tragedi för hela världen.







Billie Jean är live





Ingen i moon walkar som Michael "the king of pop" Jackson!

Dagens hot
Lööööön
Oj så efterlängtad den var
gick ganska snabbt att göra slut på den förra så..

Dagens not
Att Michael Jackson är död.

R.I.P

"Man ska väl inte klaga antar jag"

Jobb om två timmarrrrrrrrrrrrrrr. Dusch och full rulle mot stan nu!

Dagens hot
Älskar sol

Dagens not
FYF*N för att kliva upp! 


Finally

Hemma från kvällen.
Började med en 3-3 match mot något random lag, helt okej med tanke på att vi inte var direkt bäst för dagen. Någon av oss.
En enda bra sak gjorde jag, det var assisten till våran kvittering, annars var det rätt uddlöst kändes det som..

Efter matchen drog vi några stycken och badade i falkan också, OJ SÅ KALLT DET VAR!!! Dock inte lika kallt som förra gången, Zacke är förresten fortfarande skyldig mig 50 kr eftersom jag badade den gången.. Vi var tvugna att hacka upp ett hål i isen tillomed, snacka om värme..

Hängt hos Martin till nu typ, kom hem för en halvtimma sen,
shit vad långt det är att cykla från atorp till uppfinnarvägen när man är trött! Trodde aldrig vägen skulle ta slut, speciellt inte den där långa rakan förbi kvantum och allt, somnar bara jag tänker på hur "kul" det var att vägen i stort sett aldrig tog slut.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5420854.ab
Så fruktansvärt sjukt! Jag kan verkligen inte fatta vad vitsen med djurplågeri är?! Jag mår så jäkla illa när någon gör sådär, det är ju dödsstraff för mindre i vissa länder.
Folk som gör sådär kan ju verkligen inte ha många getter kvar i hagen!

Nu känner jag att det är sjukt mycket godnatt 4 me asså, ställt min väckarklocka på 12 imorgon, börjar inte jobba förrän halv tre, men ska hinna med ett avskedsfika med Isak före så=)

LOVE SUNES!

Hahaha titta vilken stekarhund asså! Snacka om obrydd, är det det här som kallas för doggy style??














Så himla roliga dom här är!
Varför den sista heter Sunes sommar
vet jag dock inte.. Men så sjukt roliga dom är! =)

Orkar seriöst inte längre

Det är så sjukt jobbigt att vara hemma. Vill verkligen hitta en lägenhet illa kvickt! Drömmen vore en lägenhet på norrböle någonstans. Etta eller tvåa spelar ingen roll. Snälla, är det någon som vet så hör av er.

Haha helgen sög hos Rick iaf,
en Krille som var sjukt opepp på allt vad utgång hette sprang omkring i morgonrock till kl ett på natten innan vi till slut for ut. Och en Rickard som var drygare än drygast därtill!
Haha hörutom igår också, snacka om treåring!
Feel the löööööööve..

Grattis till din första semester Kim, hoppas ni får det jätte kul i Sundsvall.

"Mannen var på permission från sitt fängelsestraff för mord. Då mördade han en kvinna i en lägenhet i stadsdelen Kungsholmen i Stockholm, misstänker polisen.
– Jag vill inte säga någonting i nuläget, säger kammaråklagare Åsa Lindeberg. Den 36-årige mannen som sedan i lördags är anhållen misstänkt för mord på en kvinna har tidigare dömts till livstids fängelse för ett brutalt knivmord i Storfors i Värmland den 15 augusti 1996. 36-åringen slog då ned en man med ett knytnävsslag och sparkade honom sedan flera gånger medan han låg på marken. Därefter skar och stack han mannen i halsen med en kniv, vilket ledde till att mannen dog av förblödning.

Kristinehamns tingsrätt skrev i sin dom att "gärningen har förövats mot en man som till följd av kraftig berusning men även till följd av misshandeln varit helt försvarslös och N.N. (36-åringen) får genom det sätt på vilket gärningen utförts anses ha visat synnerlig grymhet”. Innan livstidsdomen hade mannen den 27 november 1990 dömts för misshandel och olaga hot, och den 1 augusti 1991 dömts för grov misshandel och tillgrepp av fortskaffningsmedel. 36-åringen fick sitt livstidsstraff för mord omvandlat till ett tidsbestämt straff om 21 års fängelse av Örebro tingsrätt i maj i år. Chefsåklagare Gunnar Brodin motsatte sig inte att straffet blev tidsbestämt.
– Jag gick på Rättsmedicinalverkets och Kriminalvårdens rekommendationer. Han har varit skötsam och har under flera år haft regelbundna permissioner, säger Brodin till TT.

Om återfallsrisken skrev Kriminalvården i sitt yttrande att ”risken för återfall torde vara relativt låg under förutsättning att N.N. (36-åringen) förmår att avhålla sig från alkohol och att han lever under socialt välordnade förhållanden”. 36-åringen har under tiden han avtjänat sitt fängelsestraff beviljats flera permissioner
– 154 stycken mellan åren 1998 och 2007, enligt ett yttrande från Kriminalvården. Nu misstänker alltså polisen att mannen begått ett nytt mord
– under en permission.
 – Jag kan varken bekräfta eller dementera det just nu, säger Åsa Lindeberg.
– Jag kan inte berätta någonting mer just nu än att en man är anhållen för mord, säger hon. Beslut om huruvida mannen skall begäras häktad måste fattas innan lunchtid i morgon, uppger Lindeberg."


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5412844.ab

Seriöst?! Hur kan man släppa ut en sån där kille på permis?!
Det är ju helt sjukt, tänk om det är en släkting till er han springer på nästa gång...? Jag förstår verkligen inte var det går snett för personer som håller på sådär, jag tycker så grymt synd om alla anhöriga till offren!



Den första låten jag hör efter jag vaknat, den fastnar
automatiskt på hjärnan hela dagen.
Idag var det Flipsyde - When it was good.


Electric

Sådär, då är det smått brådis igen.
Ska iväg till Rick och börja med grillningen. varit på coop och fixat och trixat med lite käk. Titta så duktiga vi var när vi byggde det där tornet! Det är nästan så man blir lite tårögd när man ser vad vi lyckats med..



Ni skulle sett så högt det var när man såg på riktigt asså! :P



En rätt gammal låt men den funkar fortfarande. Haha rätt komiskt vad
som fick mig att tänka på den där låten, det var faktiskt en annons på blocket om en lägenhet.
Den här annonsen var det faktiskt
http://www.blocket.se/vasterbotten/Apartments_for_hire_20226679.htm?ca=2&w=1
När jag då läste ordet "electric" så började jag direkt nynna på refrängen till den där låten.

Rubrik saknas

Skönaste kvällen på länge! Shit vad roligt det var! Jag, Kim och Rickard var och spelade golf igår, negern sög verkligen stenhårt (måste tyvärr erkännas) men helt seriöst, har idag suttit och tänkt på en sak, det skulle inte blivit lika roligt om du INTE hade följt med Rickard!
Hahahhaahah det var så himla kul även efteråt när jag och Kim körde ifrån Rick i typ fem min, det var seriäst så SJUKT ROLIGT!
Dock vet jag en annan som gick bakom bilen och hade väldigt lätt att hålla sig för skratt...
Ingen nämnd ingen glömd.

Jobb jobb jobb jobb..
Såhär effektiv har jag aldrig någonsin varit i mitt liv tidigare typ..




Är jag den enda i hela världen som inte lyssnar på texterna så noga?
Tycker den här låten är jätte bra, that´s it liksom.

Hoppas alla har en jätte trevlig midsommar nu också! Jag ska hålla utkiik från taxibilen ikväll.

Åt just till världens bästa serie, Vänner-
Den är så sjukt bra asså, vill fortsätta se men vet att jag kommer bli astrött i taxin efter typ tre när det inte finns något att göra, ska lyda fahlgrenovics råd faktiskt...

Godnatt

Shit vad länge sen det var jag skrev här asså, minns nästan inte hur man gör..

Det här är ju ett RÄTT värt inlägg, eller vänta vänta nu, hur var det nu igen?
Jag vill jätte gärna ha en lägenhet nu, känner mig mer och mer desperat efter en, tar seriöst (nästan) vad som helst. Då är det illa asså.

Älskar verkligen min familj över allting annat. Men seriöst, jag är så frukansvärt less på bo hemma. Tycker det är så jobbigt med allting här, jag och mamma bråkar ganska ofta, likaså jag och lillsyrran, och allt det tillsammans gör att jag verkligen inte orkar med allt. Alla skulle må bättre om jag hade hittat en lägenhet.
Jag och syrran bråkade senast för bara några minuter sedan, var så jäkulst onödigt av oss bägge två, hon ville baka här, hade gått bra precis när som helst, men inte när jag börjar fem på morgonen!

Hon hade jätte svårt att ta mitt nej, så hon börjar ta ut grejer till trapphuset för att baka?
Sen skulle dom komma in och använda ugnen, givetvis skulle dom vara "jätte tysta", men seriöst, NEJ!
Sen blev det fight mellan mig och Carro, kul? Återigen nej! Efter varje gång jag bråkar med antingen mami eller Carro så mår jag så himla dåligt, vill verkligen inte bråka med dom som betyder mest av allt för mig.

Näe nu är det godnatt, ska ringa taxi och höra var jag hämtar första körningen imorgon.
Sov gott alla.

Förlåt igen Carro.

Roxx my soxx

JAG VILL VARA MED I PARADISE HOTEL!!
Eller någon annan tv-serie. Bara att synas, visst vore det nice?! Jag fattar inte varför alla är så himla nöjda med vad man har hela tiden? Vill man ingenting så kan man ju lika gärna sluta leva, eller? Jag vill bli polis, plus att jag vill vara med i någon såpa på tv, helt ärligt så kan jag säga att jag skulle mer än älska uppmärksamheten det skulle ge av att vara med i tv.

Senare idag så tar alla studenten, stort grattis till er alla!
Oj vilka minnen det ger när man tänker tillbaka på den tiden, när man kliver upp på scenen på torget och ser alla som samlats där nere för att titta på en. En magisk känsla som jag aldrig kommer glömma. Mitt livs lyckligaste dag än så länge!

Folk tar även körkortet titt som tätt, så grattis er alla med! =)



Grätz lillsiss, ihopmyttade rykten, världens bästa storebror!

Hahaha asså alla dessa rykten är ju rent bara skrattretande i mina ögon. Orka gå och hitta på massa saker om andra personer som bara är mytt?
Jag tar inte åt mig alls, men det finns kanske någon i närheten som tar åt sig och det är verkligen inge bra. Den jag tänker på förtjänar verkligen ingen som helst skit just nu, personen har varit med om så vansinnigt mycket så det finns bara inte.

På väg ner till taxibilen nu, som skönt med en personsökare kopplad till bilen, blir en helt annan frihet än om man sitter i bilen exakt hela kvällen, tillomed hunnit göra en skiva nu, det ni!

Så nu ska hon äntligen ut, min lillsiss.
Peppad till tusen kan man ana, tyvärr är det bara olles som gäller idag.
Alla vi som varit där tidigare vet ju hur sjukt trist det är där, men men, hoppas hon får det bra iaf!



Tänk att den där lilla skitungen nu har lyckats leva i 18 år?!
JAG VET DET ÄR SJUKT ASSÅ!!!!

Från liten till stor...

 

Därför bilden är så liten
är för att ni inte ska se allt
snor som hon har i näsan!
Jäklar vad du var snorig lillen! ;)

Geme en rubrik asså


Helt sinnes hur trött jag är nu asså! Har varit med Lea och suttit och fixat och trixat med hennes himla Ipod...
ALDRIG MER!! Jag svär att det är det drygaste jag någonsin gjort, (iaf på väldigt länge)

Undra om man ska åka in till stan och se nazisterna som är i stan imorgon?
Påtal om det så tänkte jag lite grann på vad dom kan ha emot svarta.
Det jag kom fram till var att dom har seriöst inget annat att göra i livet än att se ner på folk som är annorlunda.

Jag har faktiskt hört resonemanget om att "Dom tar våra jobb" med dom så menas mörkhyade.
Om vi då tänker att att det är 100 st som söker ett specifikt jobb. Varav 90 är vita, så blir minst hälften av de mörkhyade bortplockade, av diskrimineringsskäl. Då är det fem svarta kvar. Visst?
Ingen av dom vita blir ju bortplockade pga hudfärg, men däremot om det specifikt är en man som söks till det där jobbet.
Men anyway, om det då tillslut blir en mörkhyad person som får jobbet, fattar ni då så sjukt mycket bättre den personen måste vara än alla dumma vitingar som inte fick jobbet? Snacka om riktigt överklalificerad asså!

Nu är det madrassen som gäller, godnatt från Retardgatan 10.

'

Såhär trött är jag nu!

Grattis på födelsedagen lillasyster!
Tjej på nyblivna 18 somrar söker
utköpare att dela natten med. *FnIzZ*


Det sög ju!

Jag som så gärna ville se Terminator - Salvation ikväll, och sen har jag gått och blivit helsjuk istället!

Stressar som aldrig förr nu för jag börjar jobba 13.30 ist för för 14.00.
Känner mig verkligen inte pepp alls asså, oj oj oj vad jag hade velat ligga hemma och krya på mig i min ensamhet.
Haha jag älskar att jag tycker så sjukt synd om mig själv när jag är sjuk. Det går verkligen inte beskriva vilken crybaby jag är!