Nice dag!

Rickard - "Krille, sitter du och surfar nu"
Krille - Näe.
Haha jag orkar inte att du ska sitta här bubben, bara därför. Du kommer ändå inte läsa det förrän imorgon så I don´t care. Hahaha.

Nu blev Jensa sjukt negg för Skellefteå AIK släppte in ett till mål. Haha glaaad. Not.

Hahaha asså jag känner mig som socialaklubben asså, sitter vid datorn och dj:ar medan dom andra spelar NHL-09.

Tack alla som varit med idag i Renbergsvattnet, stlm roxx my soxx asså! Hahaha kommer aldrig glömma mitt i järnvägskorsningen "stanna jag ska spy!!" HAHAHA!! Ni är guld boys!

Min storebror ska bli papiiiiiiiii :D

Fredag (äntligen)
Det känns faktiskt mycket bättre att inte göra något på en fredag, än tex en onsdag.

Shit kolla den här killen, 6 år är han.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article4511788.ab
Chelsea och Real Madrid har koll på den här killen, jag
säger det igen, HAN ÄR SEX ÅR!!

Dagens största applåd går till min storebror Jonas. I September blir han så äntligen pappa!! =) Så himla roligt för dig mannen! Nu hoppas jag bara att det löser sig så du äntligen får flytta hit upp igen (aldrig i hela världen att jag hade hade spelat mina sista pengar på att du skulle bli Skellefteåbo igen asså)


Där har du en bil hörru, du sa ju att du var tvungen att köpa en ny, och som världens bästa lillebror så ägnade jag lite av min dyrbara tid till att titta upp lite bilar åt dig.'
jag tycker du ska köpa den här, en Volvo xc90.  En sån bil borde alla familjer ha, och när ni skaffat den här så svär jag på allt att jag kan när som helst vara eran chaufför, bara slå en pling som dyker jag upp direkt! ;)

Rickard har förövrigt klippt sig idag. Blev jätte fint! (för att vara på en svart vill säga hahaha näe skojar bara)
Till David och vinna lite cash var nu tanken, JAJA Kim, andas i**ot, vi är hos dig snart! Vi är två enorma tidsoptimister (jag och Rick) mot dig din lilla tidspesimist.
Skulle vara hos David KRING 8, inte PRICK 8... Att folk inte fattar skillnaden asså. Hahaha.

Dagens hot
Jonas goes dadyyyyyy.

Dagens not
Jag tycker att det är alldeles
för mycket stress i dagens
samhälle. Det ska jag och
Rickard sätta stopp för.



Vi två mot allt.
Denna bild är
från sommaren -05


Lämnat in mobil, världens längsta middag, bajs, Krille som dagens osv osv.

Har nu äntligen blivit klar med middagen. Var potatismos (vilket är allt annat än någon favorit) tog närmare 1 timma och 15 min innan jag var helt klar, då hade jag hunnit med att värma upp maten två gånger också.. Dock var den kall igen när jag tog mina sista tuggor.. Dagens applåd går till mamma som orkade sitta och vänta på mig hela tiden, även fast jag fick höra hur långsam jag var ungefär varannan minut..

Gick sen till datorn, men kände att näe det här går inte, jag måste bajsa och det nu. Så tog med mig datorn hit in och tänkte se lite Scrubs under tiden. Fördelen med bärbara. Känns riktigt risigt iofs men vadå det är ju ändå nice. Kan sitta och se klart mina serier samtidigt som jag gör måste-göra-saker. Tycker fler ska ta in datorn när man ska til toan, blir inte lika långtråkigt då.

Lämnat in min älskade mobil idag, högtalaren funkade inte på den. Ingen hörde vad jag sa och jag hörde inte vad någonannan sa heller. Jag längtar till jag köper den mobil som inte krånglar med mig. Den ska jag gifta mig med har jag tänkt!

Ska nu lägga mig och vila en timma innan jag har träning, den börjar inte förrän kl 20.00, löpning en timma innan vi har styrke och fotboll inne på brännanskolan.


Dagens hot



Dagens not

Hahaha rolig video om målvakter

Hahaha den här videon är till alla som envisas med att påstå det-var-inte-målvaktens-fel-att-vi-förlorade... NÄHE, VEMS VAR FELET DÅ?!?!?! Vem är det som har till sin absolut enda uppgift att INTE släppa in några mål?



Här har du en film över hur du INTE ska göra.
Speciellt tillägnad Kim Öström :P

Vilken kväll!!


Hade träning ikväll
(som vanligt skulle vissa säga) det hemska började dock inte förrän EFTER min träning, eller jo även lite innan. Ville gärna stanna hemma och se Inter - Man United.
Som vanligt så stressade jag som en gris vid juletid också (hahahaha neeej nu får jag roliga bilder i huvudet)
Men iaf så efter träningen så hände det som var nära att ta livet av mig, jag hade nämligen glömt mina hemnycklar.
Det, både bra och dåliga är ju att i trappuppgångar så går ju ytterdörren i lås en speciell tid, här går den i lås kl 22.00. Kom hem ca 20 över.
Kom inte in i lägenheten förrän 22.55 tror jag det var, var inte så skönt som man kan tro.............

Gick runt så jag kom på baksidan, räknade då in så jag skulle kunna kasta snöbollar på mammas sovrumsfönster, var jätte rädd att jag hade missat i räkningen med tanke på att det är precis som oss, vi ser ju inte heller likadana ut fram och bak. Hahaha.

Men åter till min promenad för att komma till baksidan, det man aldrig tänker på är att där skottas det ju aldrig, märkte jag idag. Var hela vinterns snö samlat på ett enda ställe, precis där. Var även två stora snöhögar dit vaktmästarna har tippat av all snö de skottat från framsidan. DET VAR SNÖ SÅ IN I H-E!!!! Var ända upp till midjan asså.

Dagens hot
Att jag slutligen
tog mig in i värmen
dock halverst
ihjälfrusen.
Bättre sent än aldrig!

Dagens not
K-k-k-kallt!!!

"...Orgie av idioter..."

Det här händer inte ofta, som vinna på en trisslott, -ibland händer det- sitter och ser CSI New York. Följer ju inte dom serierna så jätte bra, men det är verkligen jätte spännande när man tar sig tid och sätter sig ner för det.

"Den ekonomiska krisen skonar nästan ingen.
Playboyföretagen gjorde en förlust på 146 miljoner dollar
under fjärde kvartalet 2008 efter nedskrivningar
kostnader för omorganisering.


Christine Hefner, dotter till grundaren och huvudägaren Hugh Hefner, avgick i december förra året efter många år på chefsposten. Tidskriften Playboy som startades redan på 1950-talet har minskade intäkter och fortsätter att gå med förlust. Prognosen är att annons-inkomsterna faller med 27 procent under innevarande kvartal. New York Times antyder att Playboyföretagen, som har ett börsvärde på 52 miljoner dollar, kan vara till salu."

Men asså snälla?! Större peddo än Hugh Hefner finns ju inte! Att inte han sitter inne för typ barnarov är ju för mig helt otroligt?! Mannen är ju seriöst född 9:e Januari 1926 (9/4-26) HAN ÄR 83 ÅR!!!!!!!!!!! Förlåt, 82, blir 83 om en dryg månad...

PEDDOOOOOO



Förövrigt så har jag inte alls hängt med i CSI nu. Fastnade på msn istället=)
Dom verkar tydligen hittat någon misstänkt nu, amen grattis det var väl inte direkt oväntat, kl är 21:43, det slutar om en kvart, klart det börjar klarna upp för dom clownerna... Msnat, men nu verkar dom tydligen tagit han dom letade efter. Han hade tydligen kört över en tjej, sen smitit därifrån, tjejens kille såg reg numret och letade efter namn, han sprang tydligen omkring och dödade alla med det namnet för att hämnas sin tjej. Sådär, nu slipper ni se det avsnittet. Dom hittade förresten även chauffören ifall någon undrade (inte då jag iaf)

Ikväll så fick jag länk till bilderna
sedan Hufvudsaken hade sin
modevisning på Balzac.
Hittade en del sköna bilder.




Fotboll, Hot chick, Spotify osv osv osv =)

Varit hemma ikväll och sett när Barcelona tog säsongens andra förlust. Så det sög ju. Tror förövrigt domaren försökte slå rekord i att dela ut kort, tror han hann med 13 st.
Kvällen har varit hur skön som helst, inte gjort många knop asså. Varit sovfärdig i typ tre timmar nu, och nu först så funderar jag faktiskt på göra slag i saken. Upp tidigt för att ha fotbollsträning imorgon. JAG HATAR FÖRMIDDAGSTRÄNINGAR!!!!

Påtal om rekord att slå, här har vi väl en mindre lyckad kines,
den har kuggat 775 gånger?!?!?!
Helt fantastiskt att ha viljan att fortsätta när man är sådär sjukt dålig!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4472599.ab
Haha är det någon mer än mig som blir förvånad (not) över att det är en tjej?!?!

Dagens hot
Filmen Hot Chick
som jag sett efter
fotbollen.

Dagens not

Barcelona förlust,
dock så var det rättvist.

Skulle lägga upp en bild från filmen
så googlade då "hot chick"
borde fattat att det skulle generera en
hel del andra bilder med haha




Hahaha asså :P

"Det var en varm och solig dag i Kolmårdens djurpark. Alfred och Stina, ett par som varit gifta några år, är där och tittar på alla djuren. Hon bär en ganska kort, ärmlös, rosa klänning som får en del män att vända sig om och beundra hennes solbrända ben. När dom passerar apburen får en gorillahanne spel. Han slår sig för bröstet och utstöter diverse gutturala läten. Han slänger sig upp mot gallret och håller sig fast med en hand och två fötter, samtidigt som hans lediga hand fortsätter slå på bröstet.
Alfred säger till Stina:
- Jag tror fanimig att han har blivit pilsk på dig. Sexa till dig lite och reta honom så får vi se hur han reagerar. Stina putar med läpparna och kastar slängkyssar mot gorillan. Sen lyfter hon bysten, tittar under lugg och blinkar med ögonen. Gorillan frustar som om han blivit tokig.
- Släpp ner ett av axelbanden, älskling, föreslår Alfred. Stina låter ett av banden falla ner och på Alfreds förslag låter hon klänningen glida upp längs låren. Gorillan utstöter ljud som skulle kunna väcka en död och håller på att förgås av kåtslag. Då tar Alfred tag i sin hustru, öppnar burdörren och kastar in Stina till gorillan:
- Nu kan du ju försöka få honom att tro att du har migrän! "



Åhh vad jag vill veta vad den här låten heter! Den första av dom, den andra har jag redan fått.
http://www.youtube.com/watch?v=5L7sz5iRkE8

Tidig morgon

Helt fantastiskt!! Bara -4 grader ute, det måste vara ett skämt?! Det är lördag morgon och jag är redan vaken, varit det i nästan två timmar kan jag säga, klockan 8.13 tittade slog jag upp ögonen idag..
Sett klart filmen Bedtime Stories nu också, en helt okej film med Adam Sandler i huvudrollen.
Ska nu äta lite frukost sedan cykla iväg och gymma var tanken.

Idag känner jag mig jätte sugen på potais gratäng och något gott kött till middag! Var ett tag sedan jag åt det. Troligtvis kommer det dröja ett tag till eftersom jag tvivlar starkt på att det blir det idag med..

Ur filmen Bedtime Stories.


Hemmkväll med bla Let´s dance på tv =)

"Antalet kolerafall i Zimbabwe har nu passerat 80 000-strecket,
meddelade FN:s världshälsoorganisation (WHO) på fredagen.
Vid senaste månadsskiftet talade WHO om drygt 60 000 fall.
Av de totalt 80 250 personer som insjuknat i kolera i landet fram
till den 19 februari har 3 759 avlidit, enligt WHO och Zimbabwes hälsodepartement.
WHO:s taleskvinna Fadela Chaib sade att hälsovårdssystemet i
landet fortfarande dras med svåra problem.
Bland annat har landets sönderslagna ekonomi och galopperande
inflation drabbat vårdpersonalens löner hårt.
FN försöker därför tillsammans med andra finna sätt att kunna
erbjuda vårdpersonal bättre ersättning för arbetet."
Snacka om pest eller kolera asså...

Filmen "The International" har biopremiär ikväll, hade inte sagt nej till att se den kan jag ju säga. Helgens vill-se-filmer is.
The International
http://www.sf.se/filmer/film?filmid=10002907    Trailer

Louis Salinger är en envis agent på Interpol som beslutar sig att ta
fast en av världens mest inflytelserika finansmän som samarbetar
med en våldsam och kriminell terroristorganisation genom att
utföra penningtvätt och andra oetiska finansiella tjänster.
Han blir assisterad av Eleanor Whitman som är distriktåklagare från
Manhattan och blir Louis partner i jakten genom det korrupta rättssystemet.
Deras envishet växer sig snabbt till en
besatthet då de blir stoppade och manipulerade av sina egna organisationer.

Bedtime Stories http://www.sf.se/filmer/film?filmid=10002901    Trailer

Hotellvaktmästaren Skeeter Bronson (Adam Sandler) brukar berätta
sagor för sina syskonbarn och upptäcker en dag att
berättelserna på något magiskt sätt blir sanna.
Skeeter försöker utnyttja denna otroliga chans
att ändra sitt liv till det bättre, genom att brodera
ut den ena mer fantastiska sagan efter den andra.
Och där kunde det slutat lyckligt som en saga.
Om inte barnen envisats med att bidra till berättelserna
på ett sätt som får Skeeters tillvaro att vändas helt upp och ner och ut och in.


Dagens hot
Tro det eller ej, men det
kändes faktiskt som
det var lite varmare
ute idag.

Dagens not

Att jag troligtvis inte
går på bio ikväll.

Vad sägs?



HAHAHAH kolla den där videon asså!


Nu är det lunch


Min tycker-inte-om-lista utan spec rangordning
med en kort motivering också.

*Kyla. Det tycker jag inte om för det är kallt.
*Att vara sjuk. Det är inge roligt.
*När jag är hungrig. För då har jag ont i magen.
*När man ska skriva något på ett papper och pennan inte fungerar. Då blir jag irriterad.
*Att göra sig illa. Då tycker det är synd om mig.
*Handdiska. Mina händer ser gamla ut då.
*När maten stått framme så länge att den blivit kall. Tycker det känns jobbigt att värma den igen då.
*Tappa porslin så det går sönder. Hänt alltför många gånger, så det är jag lite less på.
*Att man är tvungen att säga att någon är fin i håret bara för personen klippt sig. Tycker synd om den som går omkring och nyss blivit jätte ful.
*Att ha slut gratis sms på mobilen. Hur ska man då få tag i folk? Har ju inte tänkt ringa någon.
*Tappa bort saker. Händer mig varje dag, snart har jag arbetat ut en strategi för att slippa det.

Satt just och kollade på solresor. Oj oj OJ vad sugen jag blev. Tänk vad skönt det vore att kliva upp på morgonen och det första man gör är att gå ut och känna hur varmt det är (istället för som nu, kliva upp och gå och kolla på termometern hur svinigt kallt det är).
Sen klä på sig, äta frukost och sedan traska ner mot playan. Inte en helt ful tanke där känner jag.



I tur och ordning. Turkiet, Paris, Barcelona och sist men inte minst Kos. Hade ju inte sagt nej till någon av de resorna vill jag ju lova!

Dagens hot
Hahaha mna kan inte annat än älska dom.
http://www.youtube.com/watch?v=kkT7A3jegBc&feature=PlayList&p=1143399BE360AB76&playnext=1&index=2

Dagens not
Kallt....igen!!

Glory glory Man united... Lyssnar på helt fel låt.

Tur att det är varmt ute idag! (som vanligt...) Om några år är vi i det ljuva livet Rick, vå får tänka så istället tror jag.

Hahaha suttit och läst lite om rättegången mot The Pirate Bay. Och jag måste bara säga att jag hatar folk som laddar ner saker. Det är så fel det kan bli. Så gör man bara inte! Fy för er dummingar :(
Hahahah asså seriöst, jag laddar ner varenda dag, jag skulle inte klara mig annars, ofta man tänker gå och köpra t.ex. En låt som man vill ha?! Sen är det fel låt för man är inte säker, då går man ju inte och köper en till låt, och hoppas på att man har mer tur den gången..
Länge leve nedladdningar!

Om någon skulle bli förvånad nu så kan ni ju bara fuck off, JAAA jag har problem med min mobil, IGEN!! Asså jag har så grymt otur med mina älsklingsinköp, tredje mobilen på rad som det keffat ur med under mindre än 1 1/2 år. Och det känns väl sådär. Nästa mobil är ingen Sony Ericsson kan jag också berätta!
Haha jag vet att Kim tycker det är väldigt roligt mer mina mobiler, dock har jag lite lättare att hålla mig för skratt än honom  ang det här..

Glömde rubriken i vanlig ordning.. :P

Seriöst, vad hände med växthuseffekten?! Betydde inte det att det skulle vara varmare?? Eller är Skellefteå undantaget som bekräftar regeln? (att det alltid finns undantag) Tycker snart det börjar bli jobbigt att hela tiden frysa häcken av sig om man går utanför dörren... Den som ger mig en utlandsresa kommer jag seriöst att älska i nöd och lust. (Haha som det står ovan så finns det alltid undantag)

Hahaha vilken lirare
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4430239.ab

Dagens hot
Att jag är värsta pluggaren asså.

Dagens not
Haha blir aldrig gammalt att klaga
över kylan enligt mig!

Stresssssss

Som vanligt, varför har jag slutat bli förvånad först nu, jag menar vadå liksom det har gått 21 år utan att jag lärt mig att ta tag i saker i god tid, och NU först faller poletten ner och det går upp för mig att "jag är nog oftast ute i sista sekunden jag..."



Av någon underlig anledning så känner
jag mig som honom just nu..
I feel ya man.


Underbar helg!

Ojaa, bättre helg var det GRYMT länge sedan jag hade! Allting har varit så himla roligt, haft världens bästa jobb nu under två dagar. Kommer sent glömma helgen jag jobbade med Melodifestivalen.
Folket jag jobbat med var så lätta att vara med som man kan bli, gick prata med alla, fanns verkligen inte en enda som jag inte gillade. Annars brukar man ganska snabbt känna att -nämen shit kan inte han/hon/den/det bara ta sitt pick och pack och dra någon gång...
Men inte nu! Det är ju också en upplevelse.
Träffat riktigt mycket människor, det måste ju vara det roligaste jobbet som finns, att hela tiden möta nya människor. Det är jätte roligt, så var det på ishotellet med, men det här var något extra faktiskt!=)

Fest igår, blev väl inte riktigt som jag hoppades på, men himla kul blev det till slut ändå. Dock kände jag mig aningen keffare imorse när jag skulle upp till träningen......... Det är det här som får folk att vilja begå självmord...BAKISDAGAR...

Jag hade fel på min gissning om vilka som skulle gå vidare från delfinalen här i Skell. Men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig, jag tycker det var helt rätt låtar som gick vidare!

Helgens hot
Att jobba och träffa alla nya
människor under Melodifestivalen!

Helgens not

Det FORTFARANDE
überkalla vädret!!
Blir aldrig less på klaga på kylan.
Haha skam den som ger sig.



Jag vet vilka som går...

... Vidare från Skell i Melodifestivalen. Amy Diamond och Måns Zelmerlöv! Kom ihåg var ni läste det först. Var och såg genrepet (och fick pengar för det, aa livet är hårt ibland).
Var sjukt roligt att jobba under melodifestivalen, eller jag har ju en dag kvar, men hittills har det gått jätte bra! OCH varit überkul! Vanligt mix när det gäller jobb? Näe inte mycket!

Hade köpt två biljetter till Melodifestivalen nu i Skellefteå till min mamma, hon blev verkligen allt annat än happyface.. Det kändes ju verkligen jätte roligt att jag hade köpt två biljetter dit, sen säger hon att hon inte ens vill gå. Hon kunde väl iaf klämma in ett "tack" någonstans i den meningen? Näe det hade kanske blivit för mycket, vad vet jag.


Dagens hot
Amy Diamond
Måns Zelmerlöv.
Riktigt riktigt bra var dom!

Dagens not
Mamma, plus Markoolio.
Han var verkligen inte bra!
Om han skulle gå vidare så svär
jag att äta bajs i ett HELT år (utan undantag)
He..he..he
Jag fattar, hooooe..


Hahah nämen den var bara så djuriskt ful
den där regskylten!

Fixar och trixar

Nyss haft lunchdate med mig själv och ett Vänner avsnitt. Har ju som sett de flesta avsnitt av serien Vänner.
Men aldrig i turordning, det har varit ett grymt hattande hit och dit kan jag lova.
Men nu har jag bestämt mig för att se alla säsonger i turorning.

Dagens 2 do list

*Diska.
*Skriva klart min lathund till kvällen.
*Gå ut med alla återvinnings
grejer som finns här hemma.
(allt det där borde vara klart inom två timmar, har då tänkt ut och springa)
*Göra middag till mig och syrran.
cykla iväg till Morö Backe för taxigrej.
*Hemma därifrån mellan 22-23, se något avsnitt av prison.
*Sovaaaaa!

Hade tänkt lägga upp en bild på min och mammas biljetter till melodifestivalen, kom då på att någon annan har dom...
Mamma vet inte om att vi ska dit än, det är min present till henne, hon fyller nämligen år dagen innan.
Ser jätte mycket fram emot det faktiskt.

Robinho gör 2-0 mot Italien igår
http://www.youtube.com/watch?v=L4yMOrNtOfQ

Gemigvärme.nu

När jag cyklade hem idag från stan så hörde jag på rix fm, så sjukligt less på min musik nu! Där var det en diskussion om folk som pratar under bion. Jag måste nog vara dubbelmoralens mästare på den punkten.
Jag kan bli rätt störd på folk som pratar på under biofilmen, men jag har även blivit "hyschad" (kan man säga så?) flera gånger, typ lätt varannan gång om jag skulle slå ut ett snitt på det. Så jag bör väl kanske inte klaga, då gör jag inte det heller.
Men då alla som ber en hålla käften, det är ju verkligen bara sura gamlingar, dom kan väl göra som alla andra tanka hem filmen tre timmar senare när den finns på DC... Visst det är kanske inte är det bästa som finns, att prata under tiden man ser bio. Men om det t.ex. Handlar om filmen så måste man ju få chansen att fråga tycker jag!
Jag vet att jag förmodligen är rätt ensam på den punkten, men vadå, det är ju ingen som sitter hemma helt knäpptyst under en film heller? Så då måste ju det vara lika fel...?

Dagens hot
Var till Tuböleskolan idag, är alltid
riktigt skönt att hälsa på där=)

Dagens not

Måste jag ens berätta, givetvis är det kylan
jag tänker på! Jag håller verkligen på frysa
ihjäl varenda gång jag är ute.
Okej idag så hade jag väl inte på mig
vinterkläder direkt, men snälla nån?!


http://www.snabbstart.com/film/cf45d0e107
Måste vara dagens idiot, förutom
ni busschaufförer då.


Vi tillägnar en tyst minut
till dom som lever utan hem
till gatubarnen utan mat
till alla dom som lider
Vi tillägnar en tyst minut
till dom som inte har familj
till dom som lever i svält
till alla krigen som för

Block 44 - En tyst minut

Hahaha neeej kan inte vara sant!

Gårdagen slutade rent nå uselt! Det var så att jag kom hem strax före 23, syrran var vaken men skulle just gå och lägga sig. Frågade om hon inte kunde fika med mig, en kvart fick jag på mig.
På kalaspuffpaketet såg vi sedan att det lite tävlingar, först ut var "vad heter städerna". Det var fem svenska städer där bokstäverna var huller om buller. Carro vann den. Efter det var det en "finn fem fel" Carro vann även den. Den sista var en labyrint, utan att använda penna eller pekfinger eller något annat att peka med så skulle vi hitta rätt väg, CARRO VANN ÄVEN DEN!!!
Hahaha det kändes väl inte sådär JÄTTE finemang.. :P Hatten av för dig för lillsiss.... Hahaha jag svär att det var BARA för jag var trött jag förlorade.......!

Ska cykla iväg till stan nu och styra upp lite stufs, bla hämta min mammas present, hon fyller år på fredag. 


Här får du en keff bild
bara för du vann över mig!



Läs det här, är ur aftonbladet. Är ju det jag säger, busschaufförer är idioter!


"Oliver Eriksson, 12, slängdes av bussen utanför Timrå.
I bitande kyla fick han och några andra passagerare vänta
på en taxi i en och en halv timme. – Mina tår höll på att ramla av, säger han.


Oliver Erikssson är van tågresenär mellan pappa i Stockholm och mamma i Härnösand.
Men resan i förrgår kväll var en skräckupplevelse för 12-åringen.

Fullpackad buss
 
Sista sträckan upp till Härnösand skulle Oliver Eriksson åka med buss.
När han steg på var den redan fullpackad.
– Jag och några andra fick ställa oss vid toaletten. Men efter en bit sa chauffören att vi som stod upp måste gå av, berättar Oliver.
I mörkret på E4:an utanför Timrå tvingades 12-åringen kliva av tillsammans med en kvinna och ett gäng tonåringar.

”Vanliga kläder”

De fick reda på av chauffören att en taxi skulle snart plocka upp dem vid busskuren. – Det var 14 minusgrader. Jag hade vanliga kläder på mig och frös så mycket att jag trodde att jag skulle ramla ihop.

Stod efter E4:an

Först efter en och en halv timme kom taxin och hämtade passagerarna. Men då hade redan mamma Susanne Rönnberg Eriksson fått reda på vad som hänt och skickat en väninna i bil att hämta hem pojken.
– Man vill inte ha sitt barn stående efter E4:an. Vad hade hänt om de andra hade hämtats upp och Oliver fick stå där själv, undrar Susanne upprört. Enligt Sture Lantz, marknadsansvarig på Länstrafiken i Västernorrland, var det ett missförstånd mellan taxibolaget och Veolia – som kör bussarna åt Länstrafiken –som gjorde att taxin dröjde.

”Får inte hända”

Varför Oliver och de andra dumpades på E4:an har han ingen förklaring till.
– Vi har det yttersta ansvaret för att passagerarna åker säkert. Det har varken vi eller Veolia skött i det här fallet. Vi måste hitta en lösning så att det inte händer igen."

Grattis idioter, ni har gjort det igen! 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4369563.ab

Love this day!

Not. Kallt kallt kallt. När jag var ute och sprang tidigare idag höll jag seriöst på frysa ihjäl i början, var så djuriskt kallt ute. Kan inte fatta att jag var så dum nog att springa idag, men jag hade bestämt mig, och då var det bara synd att det var -346934098 grader kallt ute! Nu snöar det med, men det är som härligt, snö gillas (till vissa gränser)

Nyss kommit hem från stan har jag då gjort också, och jag svär, någon kommer dö innan cykelvägarna är plogade, jag cyklade typ ut i vägen flera gånger för ALLTID när det kom bilar så var det en gamling framför mig, och nej nej dom kan ju inte gå åt sidan (idioter) så vad göra?

I´m starving ge mig mat någon! Hahaha ödet! Just som jag skrev det där fick jag höra från köket, "det är maaat nu"

Dagens hot
Måste nog vara mig själv som
trotsade vädergudarna.

Dagen not
Att det är så djuuuriskt kallt!



Det här är en bilder jag fick fram
när jag googlade ordet "kyla".
Så jaha då tar jag väl
det då tänkte jag.




Någon som vill köpa snö?

Är ju mer eller mindre besatt av Blocket.se, hahahahahaha det här var det sjukaste jag sett alltså!!
Nu i helgen har det väl kommer mer än tillräckligt med snö. Eller jag vet inte, tydligen har jag fel? Här är det iaf någon som vill tjäna sig en slant på eländet. Hahahaha det ska den ha cred för!
http://www.blocket.se/vi/20196887.htm?ca=4_s

Nu ska jag ut och springa har jag tänkt. Alltid när jag ska ut och springa så blir jag väldigt trött, känner gärna efter lite extra ifall jag inte råkar ha ont någonstans också.

Ge mig sommar

Jag svär. Den som gör sommar kan jag vara slav åt i hela mitt resterande liv!!! Skulle make a tattoo idag, men det blev inte för my brow svarade inte. Tar den till veckan då istället.

Sitter nu framför laptopen i soffan, förövrigt så har min laptop seglat upp och blivit min bästa investering någonsin! (tom bättre än det där vi köpte i Luleå) Hahahah hoppas ni dör en plågsam död ni som vill påpeka detta missöde! :P
På andra delen ligger min käre mor och tar igen sig efter att varit ute och skottat hela kanalgatan med en pytteliten spade. Tog tre dagar för henne men nu är hon iaf klar, då blir man väldigt trött.

Igår så var jag och Lea och såg filmen Seven Pounds. En helt okej film, jag tycker den var ganska bra, men det är ju som svårt att tycka det när någon sitter och typ somnar och berättar för en hur dålig den personen tycker filmen är. Hahaha Ingen nämnd och ingen glömd.
Will Smith tycker jag förövrigt är en av de bästa skådespelarna. Har gjort riktigt bra filmer, och även en rätt okej serie.

Tidig träning på söndagar som vanligt, gick riktigt bra idag. Jag tycker vi har en riktigt riktigt bra tränare nu! Så har jag inte känt sedan jag hade Samir Kanlic som tränare, han rankar jag fortfarande som nummer ett, sedan är det Pär Åström, det är han jag har nu, mellan dom där tränarna har det varit en del fån som inte riktigt fallit mig i smaken utan att gå in på något mer.

Dagens hot
Gick riktigt bra på träningen.
Gårdagens biltur. L.W som chaffis foshoo.
Barcelona spelar ikväll.

Dagens not
ingen tatuering idag.
Vinter vinter vinter vinter,
när ska eländet ta slut??


Världens bäste fotbollsspelare -09




missade bussar, cyklat i sinne, tacos, goda gärningar

Kort och gott, min fredag hade allt!
Det började med att jag var in på skebo och pratade med dom om lägenheter. För ni som inte vet så ligger skebo  i pensionärshem. När jag var klar på Skebo och skulle ut genom ytterdörren så kommer det en gammal dam med rullator, hon var ca fem meter bort, och fem meter för en sån är ca 20 meter för oss. Haha men det är sant!
När jag ser hon komma och gå mot dörren så stannar jag kvar en stund extra, bara för att hålla upp dörren åt henne, och samtidigt önska henne en trevlig helg när hon kliver in genom dörren. Oj så glad hon blev, ni skulle sett henne. Sen fick jag en jätte skön känsla inombords tack vare det med=)

Senare på kvällen var det dags för tacos, yummie.
Det var borådet där mamma bor som anordnade det, var jätte gott och jätte trevligt. Hatten av för borådet!

Nu kommer cykelturerna och missade bussarna.
Jag är hos min storebror i ursviken nu, varit det sedan kl 20:30 igårkväll. Jag skulle ta en buss som gick 19:40, meeen det blev inte. Jag cyklade som en idiot till stan för att hinna med den, när jag håller på låsa cykeln så far bussen iväg, jag tänker "men shit också, jag hinner nog ikapp den borta vid arbetsförmedlingen" så jag slänger mig upp på cykeln och börjat trampa ditåt, tyvärr var det väldigt lite trafik ute så det fanns inga rödljus som stoppade den, bara som stoppade mig.
Så bussen körde bara raka vägen förbi där. Jaha vad nu tänkte jag..
Då kom jag på att jag hade glömt en sak hemma, visste att nästaa buss gick om 40 min. Så jag började cykla hemåt, hämtade grejen jag hade glömt. Och sen tillbaka till stan. Stressigt värre kan jag säga! Kom tillbaka till stan fem min före bussen gick. Hann äntligen med den, skööönt.


Dagens hot
Att vara i Ursviken och träffa sin storebror med familj!

Dagens not
Att jag varit vaken sedan ca 7 i morse...
Ska nog se ett "Vänner" asvintt till innan jag kliver upp tror jag.



Det är ju helt sinnessjukt

Det jag pratar om är ju tidningen "Norra Västerbotten". Fruktansvärt fult namn för det första, men seriöst.. Vilka fånar som det är som är anställda på sporten.....??? Man måste ju ha något allvarligt fel ifall man blir anställd där.
Jag menar vad är det dom gör, jo dom sitter på internet och läser runt vad tex aftonbladet/expressen skriver. Sen kom dom på en fullkomligt briljant idé om att "jaaa men vi kopierar ju för att sedan klistra in i våran skit" för det är ju precis det dom gjort!!
När dom sedan inte orkar kopieraochklistrainsompåbästaskolnivå så skriver dom om Skellefteå aik (ingen skulle bli gladare än mig om dom åkte ur för att sedan konka).
Det har stått något angående aik precis VARENDA dag den här veckan, finner det väldigt lustigt med tanke på att senaste matchen som de spelade var i lördags, förlust med 0-1 mot Frölunda, YEEEES!! Och efter den matchen är det landslagsupphåll fram till den 12/2, tolfte februari, det är den femte idag.
Ska dom hålla på och skriva om aik every day fram till den 12:e eller? Bara pinsamt att inte ha något annat att skriva om än ett hockeylag som har speluppehåll tom...

Snälla, sluta bara fylla ut eran skit med fullständigt ointressanta saker såsom Skellefteå AIK (nu menar jag inte att AIK i säg är ointressant, men att skriva om AIK fyra dagara efter deras sista match är ju....allt annat bra)! Kan förstå att för alla som inte har något liv och sätter hela sin tillvaro på att sitta och dricka öl på tex Old Williams eller O´learys skrika och vara allmänt störande för allmänheten. Jag förstår att era liv skulle rasa samman ifall ni inte fick läsa om den skiten. Men ni kan väl gå och göra något som ni själva kan påverka, eller sök hjälp. Här är en jätte bra sida för er som lever för ölen tillsammans med aik matcherna.
http://www.aa.se/
Aik är för er bara en ursäkt för att få supa mitt under veckorna, så gör något åt det! Det är såna som ni som är med black army!

Jag har aldrig någonsin läst en nyhet
i norran som man redan inte läst någon annan stans, en eller ca två dagar innan.
Så djuriskt risigt att ligga så långt efter med en "nyhet" för det är ju verkligen allt annat än nyhet när man läser det i norran.

Dagens hot
Norran. HAHAHA det var
ju årets skämt det där!

Dagens not
Skellefteå AIK. Norran. Black army
Snö snö snö kyla kyla kyla.

Gillar verkligen den här bilden.


Galen natt

Så djuriskt sjuk dröm asså!

Jag ska försöka återberätta den,
men det skitkonstigt kan jag säga. Hahaha!
Det hela utspelade sig i sthlm (slutet på mb) , det var jag, mitt fotbollslag, dom som jobbade på ishotellet och anderstorpsskolan. Inte eleverna, utan bara skolan. Vi var typ där en helg eller så, fast det hela var typ över på en dag. Vi åt nästan hela tiden, det är där anderstorpsskolan kommer in, det var nämligen där vi åt. Sen bodde vi i ishotellet, på dagarna så var jag ensam, fanns två tillfällen när jag så alla andra, det var när vi åt och skulle sova. All annan tid var jag ensam, jag åkte omkring med en cross och hade jätte skoj. Minns att jag körde som en idiot genom gamla stan, ett under att jag inte tog ihjäl någon.. Sen hittade jag ett trappställe där jag tyckte det var jätte roligt att åka och hoppa, även fast jag inte såg vad som var på andra sidan så var det lika roligt varenda gång. Sen körde jag ännu mer, kom till ett ställe där jag hittade alla andra, då hade dom ställt upp för att marchera (eller hur det nu stavas) genom centrala sthlm, kändes som dom var typ åt hitler stuket, samma kläder och så. Jag kanske är lite smygnazist ändå... (Känner jag måste lägga in en bild på mig och rick nu) :P


AHAHHA kunde inte låta bli sista bilden bara :P

Amen iaf så när jag hittade
dom uppställda sådär, så blev det som ett stort hål i marken som sög ner allt, jag satt på min cross och kämpade för livet, alla saker for ner i hålet, precis allt, utom mina uppställda fotbolls & ishotells kompanjoner.
När jag inte orkade stå emot mer så tittade jag mot Jim i mitt lag, det han sa var "synd att du valde fel sida" sen for jag rakt ner i hålet. När man hade farit ner i hålet så kom man till Morö backe. Jag hade kvar crossen minns jag. Men vad som hände efter Morö backe har jag verkligen ingen aning om... :S

Dagens hot
Är inte sååå kallt ute.
Eller jo det är det, det
är jämt kallt.
Kan man inte gå i
shorts så är det inte
varmt heller.

Dagens not

Inte ätit ÄN.. Måste ta
mig till kyleeeeeeeeeen.

Hahaha att det lät som att man föll ner i ett hål eller liknande där! :P

Höll på glömma rubriken, som vanligt.

Äntligen kallar sängen. Eller snarare madrassen.
Upp tidigt imorgon, kommer vara sjukt (o)peppad imorgon asså.

Alla de här ingredienserna finns en skön kväll enligt mig!
*Ha sina vatteflaskor i närheten.
*Ha sin laptop i narheten.
*Ha träning.
*Ha mobilen i närheten,

Kort och gott, allt som gör att man inte behöver röra på sig i onödan. :P Hahaha.
Sist men inte minst *KLADDSMEEEEEEET.

Over and out, godnatt.

Sova kan man göra var som helst.



Och även hur som helst tydligen.

Varför är det så jobbigt ibland?

Hahah jaa jag vet, den är lång, men den är rolig
så läs den ändå tycker jag :P



En ung kille från en by i Norra Norrland
flyttade till Stockholm och gick till ett stort köpcentrum för att söka jobb. Chefen för köpcentret undrar:
- Har du någon säljerfarenhet?

- Nåååå, jooo, nok har ja jobbat som säljare hemma i skogarna. Eftersom chefen tyckte killen verkade trevlig och framåt bestämde han sig för att anställa honom.
- Du kan börja imorgon bitti, sa han. Jag kommer ner efter vi har stängt imorgon kväll och ser hur du har haft det på din första dag. Killen hade en tung dag, men till slut var den till ända. Efter stängningsdags kom så chefen ner som han lovat dagen innan.
- Hur många affärer gjorde du idag? frågade chefen.
- En. Då blev chefen lite fundersam och sade:
- Bara en!? Våra försäljare brukar normalt göra mellan 20 och 30 affärer på en dag. Hur mycket pengar rörde sig affären om?

- 1 911 138 kronor. Chefen blev mycket överraskad och upprepade beloppet:
- 1 911 138 kr?! Vad sålde du då till honom?
- Först sålde jag en liten metkrok. Sedan sålde jag en mellanstor metkrok. Därefter sålde jag en stor metkrok. Sen blev det ett metspö. När jag sedan frågade vart han skulle fiska någonstans svarade han att han skulle åka ner till kusten. Då sa jag att han skulle behöva en båt, så vi gick ner till båtavdelningen. Jag sålde honom den stora Baylinern med dubbla motorer. Därefter visade det sig att hans lilla Honda Civic inte fick dra den stora båten, så jag tog med honom till bilavdelningen och sålde honom den där 4-hjulsdrivna Chevrolet Tahoen.

Chefen, som nu var i chocktillstånd sade:
- Så du menar alltså att en kille kom in för att köpa en metkrok och du lyckades sälja honom en båt och en bil? Då svarade killen glatt:
- Nej, nej! Han kom in och skulle köpa tamponger till sin fru, och då sa jag att han lika gärna kunde åka och fiska, eftersom helgen ändå var förstörd!


Funderar snart på gå och lägga mig, först ska jag nog bara se lite Prison.. Har som hakat upp mig på den serien nu, fast måste samtidigt erkänna att den inte alls är i närheten av samma status som tex Dexter. Jag satt alltså och vakade för att se klart det.. Haha helt sjukt jag vet, men men, vad gör man inte... =)

Dagens stora happening var annars att se min lillsiss stå och diska, trodde aldrig jag skulle få se det i det här livet.
HAHAHA förlåt Carro! Annars var det träning för fulla muggar som i stort uppehöll min kväll.

Dagens hot
Att se hur Carro försöka lista
ut hur en diskborste fungerar!

Dagens not
Att det är såååå kallt!!
Oj vad jag känner att jag
klagar på kylan mycket,
men det är ju verklgien så
man fryser ihjäl.
Fråga Rick hur det var när
han klev av bussen i Umeå...

Madrass och pulkdag i backen=)


Yesbox! Var jätte kul, var där med Kim, Lina och min loverboy Rickisch. Precis som Rickard sa så blir man aldrig för gammal för sånt där, det är som det som är tjusningen för det stämmer ju verkligen.

Tre kvinnor samlas; en singel, en förlovad och den tredje är gift.
De bestämmer sig för att ta reda på hur man bäst förför en man. Samma kväll ska de ta på sig en body i svart läder, höga klackskor och ha välmålade ögon som en överraskning till sin partner. Dagen efter samlas de igen för att höra hur det har gått...

Singeltjejen, som haft en blind-date: - Så fort han öppnade dörren och såg mig i utstyrseln skrek han som en vilde och vi älskade fyra gånger på raken, direkt på golvet...

Den förlovade tjejen: - Jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna och sminkade mig sexigt, men det kändes lite pinsamt att stå där nästan naken, så jag tog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben. När han kom hem, öppnade jag pälskappan så att han kunde se vad jag hade under. Han blev tokig och skrek av lycka, han kysste mig överallt, vi gick till sovrummet och älskade två gånger på raken.

Den gifta tjejen: - Ja du (med en besviken ton), jag tog också på mig läderbodyn och skorna. Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig snygg. När gubben kom hem, slängde han sig på soffan, tog TV-kontrollen i handen och sa: - Hörru Batman, vad blir det för mat idag??

Dagens hot
Pulkbacken.

Dagens not
Ont i huvudet..