Slö dag foshoo


Idag har jag verkligen gjort så lite som möjligt, under så lång tid som möjligt. :P
Håller på fixa över lite musik och en del filmer mellan datorerna... (nördvarningjagvet) :P
ikväll, eller rättare sagt inatt, så blir det att se Bond - Quantum of solace. Ska på Sverige premiären :) har faktiskt aldrig sett bio mitt i natten förut så det blir en ny uppleve. 23.59 börjar den. =)
http://www.sf.se/filmer/film?filmid=27002628 ta en titt på trailern vetja.

Nu blir det  att vänta på my niggahboy Rick3 som ska komma hem från Umeå tids nog, bara du är hemma före 12 ditt pulver :P
Höll ju på fixa och trixa med musik och filmer osv, hakat upp mig på dagens låt, som är Byz - Festar du så festar jag http://www.youtube.com/watch?v=ZC9Vc40pzQo


Dagens + Premiären av, Bond - Quantum of solace
Dagens - Måste till stan och fixa ett glasögon recept åt mig..... Fråga inte, lång historia....

Söndag 26/10-08


Skönare dag får man leta efter, jag har verkligen inte gjort en enda vettig sak alltså! Så djuriskt skönt.
Det här har varit min dag. Vaknade kring 10, låg och funderade på om jag skulle kunna somna om igen, men beslutade mig efter många om och med att jag kunde väl kliva upp då..
Gick och fikade lite innan jag tankade några nya skivor, efter det gick jag och la mig i sängen för att nöta Scrubs (som förmodligen är den enda serien som kan jämföras med Friends aka Vänner) två fantastiska serier som jag gillar starkt! Jag har iaf legat och sett Scrubs, precis hela dagen. Tagit paus för mat och telefonen typ :P


Dagens plus: Hade fått ett sms av Martin när jag vaknade, killen började jobba kl.7.00 i morse. Men han var typ rätt överpeppad på vara där så han var där klockan 6.00 istället;) SNYGGT!! Hahaha näe men stolpen hade inte ställt om till vintertid bara :P Lika bra, jag fick mig ett gott skratt istället :P
Dagens minus : Slut godis *DAMNIIIIIIIT*



Högskoleprovet

Gjorde jag idag faktiskt. (Kan jag verkligen säga att jag gjorde det idag, med tanke på att, tekniskt sätt är söndag idag.....) Men jag gjorde det i alla fall under lördagen den 25/10-08. Nu kan verkligen ingen säga att jag är otydlig.. :P Är nöjd att jag gjort det men kan säga att resultatet, näe det var verkligen ingen höjdare däremot..
Om någon undrar vilken del som gick bäst så kan jag ärligt säga att jag talar inte i termer som "bäst", utan snarare minst dåligt.... :P

Ikväll då, vad har hänt här.. Hmm typ ingenting nästan, sett när Kim köpt ny mobil via
http://www.tradera.com/ finns faktiskt jätte mycket man vill ha där. Nog för jag tror alla vet om det redan, men jag tänkte för den mer oinvigde :P
Förresten så har jag ju sett, förmodligen världens bästa lag just nu,
FC Barcelona
ha lekstuga. Vann med 5-0, alla målen gjordes första 45.
Kvällen avslutades dock på ett väldigt tråkigt sätt i och med att ambulansen var hit. Men nu ska nog allting vara bra, hoppas vi! Sov gott på er! =)


Ps. Såhär kommer det förmodligen se ut igen när allt är färdigspelat till sommaren ;)




Förskräckligt

Igår onsdag hände det något fruktansvärt för mig. Jag hade varit på ätit, skulle nu cykla till edda för att träna lite.
På vägen dit blir jag då omcyklad av en dam, ålder ca 30+. Det ska påpekas att det var i en uppförsbacke tillomed, ni vet den bredvid stads bibblan och när man ska norrut. Cykelvägen där.
Där är det en skit dryg backe, när jag var i början av det såg jag hon. Hon trampade om mig som om det var värsta tour de france asså, helt stångad var hon. Självförtroendet fick sig en riktig knäck kan jag säga också! Var nog det värsta jag varit med om på mycket länge. Tycker själv inte jag är i sååå dålig form.
Då började jag fundera varför hon kunde cykla om mig sådär enkelt..
Jag kom fram till den enda vettiga anledningen, den stavas DOPING!! Tragiskt men sant, hon är tok dopad. Förmodligen så har hennes familj hållit på med systematisk doping sedan hon var ca 3 år. Väldigt hemkt att det ska behöva gå sådär långt. Men somliga gör ju allt för att vinna.



Jag är beroende



Jag har idag kommit fram till att jag är chokladberoende! Idag när jag var på affären så hade jag bara 10 kronor med mig, vilket var alldeles för lite. Men jag hade inte tänkt köpa något förutom mjölk och ett frimärke. Men så gick jag då förbi chokladen (dumt gjort av mig). Var som tvungen att stanna upp där..
Mamma sa att jag skulle skynda mig dit och hem för maten var snart klar. Skyndade mig verkligen till affären. Men då tog jag chokladen i min hand, kände verkligen ett enormt sug ska ni veta. Jag köpte en chokladkaka, suget blev för stort för att stå emot. När jag gick ut ur affären så öppnade jag den direkt, och jag skulle äta upp den före jag kom hem för jag ville absolut inte dela med mig av den till någon! Var ju väldigt stressad hem, med tanke på maten och det.
Men när jag tog första chokladbiten i munnen, så kändes det helt magiskt, på riktigt! Allting bara stannde upp för mig. Vart helt seriöst som ett rus som gick genom huvudet på mig. När jag hade chokladen i munnen och bara tuggade runt den. Obeskrivligt!






Måndag, sex dagar innan högskoleprovet.

Sådär, nu har kingkrille blivit, eller håller på bli en seriös blogg. Känns riktigt kul faktiskt. Stort tack till Emma för hjälpen!
Just nu spelas det Agnes - On and on.
http://www.youtube.com/watch?v=g0K27TsN6pQ
Minns första gången jag hörde den, fastnade på hjärnan direkt. Skulle då ladda hem den, men visste inte vad den hette, så jag och Kim letade, så fann vi en låt med Agnes som stämde överens, oj vad han fuckade med mig bara för det var hon som gjort den.. Innan kvällen var över så var han lika addicted to it som jag var.