I wanna have sex on the beach

Oj oj oj vilken skräll!
Var det någon mer än mig som såg ishockeyn på sexan? Var ju Sverige - Lettland.. En inte alltför svår match tänkte man ju på förhand, men shit asså. Lettland stred på tappert. 2-2 slutade matchen efter full tid. Blev inget mål på fem minuters overtime heller, så straffar väntade.
Snälla någon, vad gjorde Patrik Berglund på sin skitdåliga straff?! Var ju pinsamt så dålig den var!
Tack vare att han missade så vände Lettland och vann straffarna.
Äsch shit happens, det går ut på att göra mål, och Lettland gjorde fler än Sverige, så man kan väl inte heller säga att det var orättvist?

Så himla slut jag är nu asså, var ute och sprang idag.
Var jätte jobbigt och man känner ju att man tappar direkt man inte tränar. Inte tränat ordentligt på ca en månad nu. Då idag tänkte jag att "nu jäklar är det dags igen" och det var det dummaste jag gjort typ.... Hahaha näe skojar bara. Himla tur för mig att det går sjukt snabbt att få tillbaka det man tappat.



Hörde den här låten för första gången
i Kims bil idag, kunde inte
låta bli annat än fastna för den!

Grill

Denna helg var sjukt nice!

Kim som fyllde 21 i lördags, gratz dude!
Grillning och grejer på kvällen, stenkastning mot glasflaska ivägskickat på ett isflak (som förövrigt jag och Kim bröt loss, -stolt- hahaha)
Världens härligaste gäng var det igår, hade mer än gärna festat jag med, men jag tänkte att man kan ha kul nykter med...........................NOOOOOT!
Skulle börja jobba kl 22 så därför var det nyktert. Blir att ta igen det när man firar födelsedag/valborg/årsdagar (för vissa).

Dagens hot
SOMMAAAAAR!

Dagens not
Stress (som alltid)



Grattis tjockskalle! ;)

Äntligen!

Som ni förstår så har rubriken ingenting med själva innehållet i det här inlägget att göra.

Fastnade för den här artikeln när jag bara läste rubriken
Malaria dödar två barn - i minuten
Så oerhört tagiskt. Det går inte ens beskriva, det är bara så så fruktansvärt hemskt.
Vi ska vara så himla glada att vi bor i Sverige och inte har såna här problem i vardagen. Tänk om vi bara hade fötts på något annat ställe. Att vi hade fått andra föräldrar. Eller vad som helst, det hade kunnat vara vi, det är väl det jag försöker säga antar jag.
Läs det här!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4985117.ab (original)

"Ett barn dör var 30:e sekund i malaria. Och varje år smittas 300 miljoner människor av sjukdomen.
 – Det är jätteviktigt att malaria bekämpas. Det är en massmördare, säger Anneli Eriksson, ordförande vid Läkare utan gränser.

Malaria är en av de sjukdomar som ligger bakom mest dödsfall och andra sjukdomar i hela världen.
Sjukdomen orsakas av en parasit som sprids med myggor.
När myggorna sticker människor så tar parasiten sig in i blodet och förökar sig. Malaria är mycket dödligt och symptom hos den drabbade är svår feber, huvudvärk, frossa och kräkningar. Yngre barn är speciellt utsatta.
I Afrika dör runt 2800 barn varje dag. Ett barn var 30:e sekund.

I dag uppmärksammas sjukdomen av FN och WHO genom Internationella malariadagen.
– Det är så oerhört allvarlig sjukdom. Det sorgliga är att den samtidigt är enkelt att behandla. För barn så handlar det om att få vård i tid för att kunna räddas, säger Anneli Eriksson, sjuksköterska och ordförande vid Läkare utan gränser.

Många barn som dör skulle kunnat ha överleva om tillgången till medicin var bättre.
Många familjer har inte råd med behandling och kunskapen om sjukdomen kan vara dålig. De fattiga är speciellt drabbade. Anna Sjöblom jobbar som sjuksköterska och programansvarig vid Läkare utan gränser. Hon befann sig 2005 i Niger, Afrika och jobbade med sjuka i malaria.
– Det var positivt att kunna göra stor skillnad för så många människor, men samtidigt var det jobbigt när vi inte kunde hjälpa och folk dog, säger hon. Men malaria kan bekämpas. Med myggnät, kunskap och nya mediciner."

Välkommen till bet 365, det är sämst!

(Går)Dagens not
KIM

Med följande motivering blev du framröstad av juryn (mig själv) til Dagens not:
En person som saknade tålamod pga av lite väntan, som han tyckte var väldigt mycket väntan.
Dom nominerade äääärrrrrr *trumvirvel* Kim! och priset går tillllllllllllllll, KIM!
Var visst bara han som var nominerad också, grattis på dig...

Nu sitter jag och hör när Kim berättar om sina möjliga köp @ Tradera.

Grattis på 21 års dagen förövrigt!

Jag är fast.

Det här är shitet som gäller nu asså. Kim länkade som så många gånger förr något, kollade inte upp det så noga när jag väl fick länken. MEN nu hände det  verkligen något, när jag var där igår så visade han mig det och det var rätt nice asså. Ett skitenkelt spel som är ett helt okej tidsfördriv kan jag säga.
Hahaha Kim satt och skapade en användare åt mig när jag hade somnat igår, haha det är vänskap det!
http://www.fastandfuriousfig.com/

Kolla upp det är gör en användare ni med. Jag ligger på 3987:e plats i hela världen efter en förmiddag. Sitter nu i fängelse i fyra timmar irl, så det ställer till ganska mycket med tanke på att jag börjar jobba kl 14.00, skitå!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/eurosport/article4964284.ab
Kolla in vilken kung! Andrej Arsjavin gör fyra (4) mål i matchen mot Liverpool som slutar 4-4.

Dagens hot
Mycket. Bra väder, Fastandfurios, (fast spelet,
men filmen är riktigt bra den med. Påtal om ingenting
liksom)
På den här dagens hot får även gårdagen vara med =)

Dagens not
I FÄNGELSET PÅ MITT ÜBERSKOJIGA SPEL




Håller på beställa nya skor också. Blir nog dom
här om dom bara finns i min storlek.

long time no seen

Vill inte sitta inne när det är så fint väder ute. Men visst det är fint, men det är ju ändå kallt asså så vad vinner jag genom att gå ut? Att bli förkyld är väl inte något jag strävar efter allt vad jag kan men.. Haha nej nej jag är inte det minsta lilla lat idag inte..
Ska börja göra mig klar nu för att cykla in till, först och främst taxistationen, lämna några saker där sen bege mig i ilfart ner mot Folksam och höra om när jag får mina pengar därifrån.
När jag får dom är jag i stort sett skuldfri. Och planerar vara det ett bra tag till efter det med!

Nu har mami äntligen kommit hem så nu blir det snabbaste duschningen och lunchningen under hela -09 för att hinna med min day asså!




Igår fick jag ett brev adresserat till -Krille-
Undra vad det kan vara tänkte jag, så öppnade det och såg det här!
Vad glad jag blev jag när jag såg det där. Tycker det var jätte roligt!
Haha men skrattade lite för mig själv när Kim ringde och berättade hur jobbigt han tyckte det var att springa i alla himla trappuppgångar upp-och-ner. Hahaha.



Det här är bilden sedan vi får och badade på Piteåhavsbad i onsdags. Jag, Rick och tre keffa randoms.
Haha nämen det var en skitnice dag den där i Piteå!
Tänk att det var faktiskt Martins idé tillomed.
Jag tror jag talar för oss allihopa när jag säger att han chockar oss alla med såna bra ideér.
Var skitnice att bada, så sjukt länge sen jag gjorde det asså.

Gå och lägg dig Krille

Oj oj oj, vad gör jag vaken än? Min väckarklocka ringer imorgon kl 4.30 sen börjar jag jobba lite mindre än en timma senare..
Inte peppen alls kan jag säga.

Ikväll så har jag haft träning med Kim och Ricks lag. Var inte alls roligt idag. Undra om jag börjar tappa suget eller om det bara var idag? Inte tränat så mycket nu i slutet. Tror jag var på två träningar under hela förra veckan?!

Åhh skitkefft inlägg nu asså. Jätte negg sen träningen fortfarande.

Vill nog bara tacka för en
trevlig kväll innan jag for och hade träning.
Härmed är jag även självutnämnd grillmästare! Hahaha.


Godnatt på er alla :*

På lunch...

Om tolv timmar måste jag sova redan!
Jag ska upp kl 4 imorgon på morgonen, det känns väl inte alls speciellt lockande kan jag säga utan att ljuga det minsta lilla.

Äntligen är våren här. Jätte varmt idag, eller iaf +4 grader ute, och det får väl nästan lov att räknas som varmt med tanke på hur det varit de senaste dagarna.
Idag vill jag verkligen hitta på något man inte brukar. Som att typ fara ut till skogen och kanske sola och grilla korv/pinnbröd eller något. Det gör man inte så ofta, eller inte jag iaf. Så det skulle jag tycka var jätte roligt en solig dag som denna.

Googlade faktiskt -vårdag- på sant.
Innan dagen är slut så har jag tagit den
ultimata vårdagsbilden! 
=)



Födelsedagar, ner med Ipred, värme och mycket glädje.

Ipred känns inte lika farlig längre. Jag kan erkänna att jag inte alls tankat lika mycket som jag gjorde innan. Men nu finns det en rad bra olika grejer som gör att man inte känner sig lika orolig längre.
Det här är en. Läste om den på Aftonbladet.

Här är länken till artikelen nedanför
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4885491.ab

"Webbtjänsten Ipred-watchlist varnar när fildelare används. Med ett snabbt tangenttryck kan du kolla om någon krävt ut uppgifter om din IP-adress.

Webbtjänsten Ipred-watchlist, eller Ipred-koll, startades för bara några veckor sedan men har redan fått både mycket uppmärksamhet och många användare. Tjänsten, som är gratis, bygger på att frivilliga människor över hela Sverige går ut på landets tingsrätter för att se om det inkommit några "Ipred-anmälningar" från upphovsmän mot misstänkta illegala fildelare.

Hittar dessa frivilliga några anmälningar matar de in alla anmälda IP-nummer på Ipred Watchlist. Alla IP-nummer som finns anmälda får då ett varningsmejl om att de anmälts. Varningen ger då fildelaren en chans att "rensa upp på skrivbordet" innan en eventuell husrannsakan.
– Det har funkat skitbra. Vi har redan fått in ett par rapporter och har 10 000 besökare, efter bara några dagar. Det har växt explosionsartat, säger skaparen Jacob Hansson till Sydsvenskan.


Men tjänsten är ännu inte helt säker.
– Nej det är klart att man inte kan lita på att det här ska vara helt säkert. Poängen är att om man har skrivit upp sin IP-adress här har man oändligt mycket större chans att bli varnad än om man inte gör det, säger Hansson till Metro.
Han säger att han startade tjänsten av flera skäl.
 – Jag startade tjänsten dels för att Ipred är en rättsvidrig lag som inte borde få finnas i ett demokratiskt samhälle.
Jag hoppas kunna hålla igång debatten. Dels är det ett experiment med den sociala webben."


Jag skrev direkt upp min hotmail så jag får ett mail ifall någon skulle vilja göra en husrannsakan på min dator.
Det var jätte enkelt, tog inte ens en minut och jag råder er alla att göra likadant som mig!
klicka den här länken sen skriver ni bara upp eran hotmail sen är det lugnt.
http://ipred.bitchware.se/

Förövrigt så fyllde min kusin 19 år idag. Ett stort grattis till dig! Såhär såg hans tårta ut, den var såååå god!


Mmm yummie

"Vilken typ av person är du" test på Facebook

Hahahahahha shit jag gjorde ett personlighetstest på Facebook. Kände igen mig i en hel del, men samtidigt så är det fruktansvärt mycket som INTE stämmer. Den enda som har rätt att kommentera this shit is my niggahboooooooy.
Innan någon säger något så tycker jag att ni också ska göra det testet!


"Mamma, jag tar pengar från kreditkortet OKEJ?" Är bland de meningarna som du mest använder, du har kreditkort som tillhör din mamma, din pappa din mormor, din farmor, din moster, ja, hela din familj.
Du köper det du vill ha och du får det du vill ha när du vill ha det, du lever verkligen över det du egentligen har råd med och kommer med all trolighet hamna i lyxfällan.
Folk gillar vanligtvis inte dig vid första intrycket men du blir älskad så fort folk lär känna dig, du är ärlig och grov, du bryr dig inte om vad folk tycker om det du säger och du säger det du tycker oavsett vad, är du tjock så är du tjock!
Du är en ond människa! Du vill testa allt som går att testa, hur vet man att man gillar/ogillar något om man inte har testat? Du är narcissistisk  av dig och kan kolla på dig själv i spegeln i timmar, ditt utseende är bland de viktigaste sakerna för dig, du klär dig för dig själv, inte för andra, du skiter i vad andra tycker!
Du tror inte att du är bäst och du tror inte att du är snyggast, DU VET att du är det.
Du kan skämma ut dig på alla sätt och vis, du gör allt för att gruppen ska kännas bra. Du är klumpig och snubblar på samma sten flera gånger.
Du tror att du alltid har rätt fast har för det mesta fel, dessutom så kan du vara tom i huvudet ibland. Du är egoistiskt och skulle aldrig hjälpa någon om du inte tjänar på det.
Kärlek är bara skit och förhållanden betyder att du är fast vid en person, du skulle aldrig kunna gifta dig, vem vill ha sex med samma person livet ut?! Barn? Don't even think about it.
När du dricker så blir du hyperaktiv och försöker para ihop folk, du blir lat efter ett tag. Du spyr vanligtvis inte, men när du gör det så är det på möbler eller på toaletten, du somnar oftast direkt efter du har spytt. Beskrivning med 3 ord: Narcissistisk, överlägsen och arrogant."

http://sv.wikipedia.org/wiki/Narcissistisk_personlighetsst%C3%B6rning
Visste inte riktigt vad narcissistisk var så googlade det.

11/4-09

Ball att vakna redan?! Ha liksom hela dagen kvar att spendera, halvdassigt väder så man vill inte så gärna gå ut. Men jag har tänkt vara duktig och trotsa vädret. ska ut och springa hade jag tänkt.
Ska äta frukost, sedan när jag håller på smälta den så ser jag en film eller något och efter det beger jag mig ut.
Jag borde vara tillbaka och nyduschad till kl 13 då jag ska till älvsbacka för att kolla in en lägenhet.

Kolla så fint, sådär vill jag ha det nu!



Sommar?

Eller inte sommar? DET är frågan!

Undra när det ska bli varmare ute,
som det är just nu så håller jag på frysa ihjäl varenda gång jag går utanför dörren.
Skickade ett sms till om att jag blivit asbra på ta ansvar osv, nåon minut senare skickar jag att jag missade bussen och var tvungen att gå till stan. Tog en halvtimma och jag höll på frysa sönder varenda sekund..

Igår blev en bra dag till slut, somnade riktigt fort efter jag hade lagt mig och vaknade med ett leende på läpparna, så en bra dag som bara blir bättre.
Snart kommer även negern hem och då ska han hämta upp mig sen ska jag följa med och träna med hans fotbollslag, nice nice.

Gjorde förresten ett "vilken våldtäktsman är du" test på Facebook. Jag var Michael Jackson jag.

Okej, inte riktigt, men inte långt ifrån heller!
Känns det som iaf.




Geme sommar och stadsfesten=)

Nyss hemkommen, känns rätt skönt ändå. Har blivit sjukt lite sömn nu i slutet. Återigen, TACK KIM... Hahaha.

http://www.aftonbladet.se/vader/article4847689.ab
Sådär kommer vädret bli nu i påsk, störtskönt ju!



En rätt okej låt, sitter och nöter den nu lite. Påtal om Chris Brown, läste i aftonbladet att han säger att han är oskyldig till att ha misshandlat henne. Visst anmälde han sig själv dagen efter det hände?
Snälla nån vilket sär han är, kan inte fatta hur han barkar sådär mycket asså!


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4847552.ab (Artikeln där han säger att han är oskyldig till det här)



Hahaha asså det här MÅSTE ju vara Bugsy från filmen Bedtime Stories med Adam Sandler.

Dagens hot
Nytt rekord till mig i att chippa.
Ny bil till Kim.

Dagens not
Orkar egentligen inte träna ikväll
men kommer göra det ändå.

                                                                                                                 
Den här musen tyckte nog att hela dagen var rätt crap sedan jag och Kim skaffade den idag...

Piggast i världen

Så sjukt TRÖTT!! Tack Kim! Han har legat och sprakat mig precis HELA natten... Kunde du inte gå och lägga dig hos Lina eller så?! Haha. Går inte bra när vi ska spela Wii på kvällarna, han somnar alltid...eller hur det nu var igen..
Sitter nu och tittar på hans små möss, som dom bestämt sig för att spara, mössen på min högra sida, ormen på min vänstra, ni kan ju gissa vad som kommer hända med mössens ungar...

Nu vill jag ha en laddare till min mobil, jag har nästan slut batteri och jag kommer inte komma hem förrän vid middagstid idag. Shit så lonely man känner sig utan mobil, jag skulle aldrig kunna leva utan min mobil!!! Så då vet ni!!

Fuck off mobilladdare :(

5/4-09

Låååång dag som lider mot sitt slut. Den här dagen har varit väldigt....annorlunda. Men asså ja, vad ska man säga?

Många skratt har det blivit nu ikväll, pimpade Rickards gris (vilket han inte var så vidare nöjd över senare...) HAHAHA men det var lätt värt det! Var förbi 360 och fick en guidad tur där. Var jätte fint där inne tycker jag. Har inte tränat där än men redan nu kan jag säga att det verkar vara mycket bättre än friskvårds.
Sett lite fotboll också, tänka sig.
Målvakten höll sin enda uppgift, och sen vill ha beröm?! Som om jag ber någon plocka in posten och sen har den gjort det ska jag säga "åhh vad duktig du är, du klarade av att plocka in posten" eller något sånt, En uppgift kan väl inte vara alltför svår att klara av, vore en annan sak om jag sedan skulle säga, "plocka in posten och lägg den på köksbordet"............ Hahaha!



Gårdagens däck. Ser ju inte alltför bra ut det här!

Fuck

This
Night!!!!

Sådär kan jag väl med tre väl valda ord
beskriva denna underbara kväll......... (känn ironin)
Jag ska inte köpa en lott nu asså, förmodligen skulle jag skrapa fram att jag måste betala 25.000 i månaden i 25 år till typ hundkapplöpning eller något lika intressant.......

Det gick ganska bra ikväll, fram till att jag hade lämnat en kund mitt ute  i ingenstans. Efter ca 1-2 kilometer får jag då punktering, tänker bara, TACK GUD!!! Ringer upp beställningscentralen och meddelar läget, dom undrar om jag har något reservdäck, hade inte hittat något när jag snabbkollade om det, men kollar då efter igen. Hittar inget då heller, återigen, TACK.
Paniken börjar infinna sig, tro mig, inget reservdäck och fast i skogen, kan inte ens förklara vägen så ingen skulle hitta mig när jag blir överfallen och halverst uppäten av en björn.

Efter ca 20 mins oroande och
letande så hittar jag ett himla däck, dock har jag fått gräva ur precis allting, bilen är helt ommöblerad nu, måste dit igen imorgon och fixa till den. Har lyft bort massa säten och allt. Skulle nog bli cuttad rätt snabbt ifall jag glömmer bort det imorgon.
Man tänkte ju att "det är min tur nu vinden har vänt" som Petter skulle säga. I bilen finns dock ingen domkraft, så kan inte byta däcket?!?!
Vinden hade inte vänt med andra ord.

Kör då till närmsta hus, med tanke på att jag var verkligen mitt ute i skogen så går det himla dåligt för mig, det huset ligger 7-8 kilometer framåt, hade jag kört bakåt så hade jag kommit till ett snabbare, men jag kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att närmsta hus skulle vara en mil bort asså.
Kör in på uppfarten och kliver ur bilen och börjar knacka på dörren, tillslut bankar jag som en besatt asså, ingen öppnar fortfarande, vänder mig då  om och ser att DÄCKET BRINNER!!!!!!
Det var ju bakdäcket som var på samma sida som tanken, så var himla orolig att det skulle hända något riktigt riktigt otäckt. Springer då dit och börjar sparka massa snö på däcket och runtom för att kontrollera elden.

Framspringande från grannhsuset kommer gubben som bor i huset jag knackar på, han såg bara röken och trodde det var huset som brann för han. Han hjälper mig att släcka elden och byta däck, han hjälper mig även att slarva bort tre av fem bultar som ska hålla fast hjulet, så vågar inte köra mer än 60 på vägen tillbaka till stan. Var ca 3,5-4 mil innan jag var hemma i stan igen. Tänk er den sträckan i 60 kilometer i timmen, det var inte alls speciellt kul kan jag säga.

Dagens hot
Jag lever iaf

Dagens not
Punktering och brinnande bildäck.

Jag vet hur du känner dig mannen.


Fast and Furious

Var och såg den filmen igår. Måste erkänna att den var riktigt riktigt bra! Lätt att jag går och ser den på bio igen asså.
Hade allt man förväntade sig och lite till. Det är en film jag starkt rekommenderar!
Lätt värt pengarna att gå och se den!

Hahahahha har även hittat den här länken, ni måste ju bara se den.
Den blir ju bara roligare och roligare ju mer man ser den asså. Hahahaha!
http://www.youtube.com/watch?v=BkgMbU-we1o

Har även fixat igång OneSwarm, men kan inte med det så någon måste typ visa mig hur man gör. Hittar inte heller någon typ -komigångmedoneswarm- länk heller. Skulle nog behöva en sån tror jag...

Michelle Rodriguez aka Letty.
Sjukt snygg!



Väckt!!!

Låg och vilade inför ikväll när mamma kommer hem skriker "HALLÅÅÅ". Givetvis kunde jag inte göra annat än vakn.. Tack!!
Eftersom jag ska jobba till kl 4 inatt så tänkte jag att jag iaf kan få sova en stund, men det var tydligen för mycket begärt, undra hur jag tänkte som trodde det?!
Efter jag hade blivit väckt kunde jag inte somna om för jag var sjukt arg på henne. Jag hatar att bli väckt, verkligen hatar! Jag blir verkligen så satans jävla arg när någon väcker mig!! Skulle lätt kunna offra ett helt land ifall jag aldrig mer skulle bli väckt i hela mitt liv.

Dagens hot
Till mamma som väckte mig...
MEN ALDRIG I LIVET!
Hot är istället filmen
Fast and Furious
som jag plus någon random ska se
före jag börjar jobba ikväll.
http://www.sf.se/filmer/film?filmid=49000319
Titta på trailern.

Dagens not
Mamma plus Stadium.
Mamma för hon väckte mig!
Stadium för dom inte har det jag vill ha.

Damp damp damp


2/4-09

Oj oj oj, kolla in kylighetsgraden på den straffen, riktigt riktigt snygg asså! Linus Omarks straff i träningslandskampen nu i veckan.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/viasat/article4787393.ab

Till Kim Öström.
Hej jag vill i detta brev bara erkänna hur duktig du
är i Nintendo Wii, speciellt golf som finns där.
Du är min stora förebild, jag önskar jag var lika
bra som dig i det. Har du tränat mycket för hur
mycket jag än tränar så blir jag inte bättre än dig.

NOOOOOOT!
Shit vad jag äger asså, lät bara
tjoff så var jag uppe i "pro" nivån asså! Måste
ge mig själv en klapp på axeln tycker jag.

Riktigt nice dag idag med allt som hänt!
Har även kikat in ett par skitsnygga skor idag. VILL HA!!
Idag är det fortsatt sovande hos my hoe Kim, vi ska spela Wii hela natten igen, jag undrar verkligen hur det gick för han att jobba idag, somnade kring 5 i morse, sen iofs så börjar han inte förrän 12, men ändå, lite trött tycker man ändå han borde vara...

Är det någon som provat på OneSwarm?????



Lacoste