Hur tänker äldre?

Sitter och kan inte riktigt hitta tröttheten för att lyckas ta mig i säng.  Började då tänka på att alla äldre (drar här alla över en och samma kam på ordet alla, givetvis finns det undantag, det måste ju alltid finnas där för att bekräfta regeln) konstant klagar på yngre om att det var bättre förr osv osv i all oändlighet..  Jag fattar inte vad felet är hos dom personerna?!    Det är verkligen ingenting som var bättre förr!! Bilarna/tekniken/samhället/ you name it, det finns verkligen ingenting.  Sen klagar dom över att barnen idag inte jobbar, eftersom det gjorde man förr i tiden.. JAHA SO WHAT! Nu har folk liksom ett liv istället. Nu finns det juridiska lagar som inte gör det möjligt för barn under en viss ålder att arbeta i sverige, och den lagen finns ju där av någon särskild orsak. Det är väl kanske där det brister för äldre i guess..  Sen att skolan skulle varit bättre förr?? Snälla någon säger jag bara!



Sitter och kan inte riktigt hitta tröttheten för att lyckas ta mig i säng.
Började då tänka på att alla äldre (drar här alla över en och samma kam på ordet alla, givetvis finns det undantag, det måste ju alltid finnas där för att bekräfta regeln) konstant klagar på yngre om att det var bättre förr osv osv i all oändlighet..
Jag fattar inte vad felet är hos dom personerna?!

Det är verkligen ingenting som var bättre förr!! Bilarna/tekniken/samhället/ you name it, det finns verkligen ingenting.
Sen klagar dom över att barnen idag inte jobbar, eftersom det gjorde man förr i tiden.. JAHA SO WHAT! Nu har folk liksom ett liv istället. Nu finns det juridiska lagar som inte gör det möjligt för barn under en viss ålder att arbeta i sverige, och den lagen finns ju där av någon särskild orsak. Det är väl kanske där det brister för äldre i guess..
Sen att skolan skulle varit bättre förr?? Snälla någon säger jag bara!